AyFa1608 [silindi] kullanıyorum canım. Ecopirin, gyno ferol sano, prenalac omega, devit 3, arada ağrım olursa magnezinc, insülin direnci için matofin bide rahim ağzı hunileşmesi gördü doktor progestan kullanıyorum
AyFa1608 [silindi] hareketini sürekli hissediyor musun canım ? Ben hergün hissediyordum 2-3 gündür çok az😐
[silindi] AyFa1608 evet hissediyorum canım ama bugünlerde normal 26-27 haftadan sonra hareketlerini takip edin diyorlar endişelenme kafası aşağıdaymış benim bebeğiminde
AyFa1608 [silindi] geçen deyaylıda sorduğumda doktor hareket takibi 30-32 den sonra yapılır demişti banada. Erken olduğunu biliyorum aslında işte ama insan hep hissetmek istiyor😅 benimkide ne zaman kontrole gitsem makat geliş diyolar. Rahim ağzı sıkıntısı var yatıyorum hep 😐
[silindi] AyFa1608 ya bak şimdi içim saha da rahatladı 30-32 den sonra takip demiş benim doktorum 25-26 dan sonra saatlik takip gerekir demişti ama zaten makat geliş olur ki daha 22 haftalık 28den sonra dönüyormuş bebekler Benim doktorumda dedi ki baş aşağı pozisyonda ama daha çok yukarı çıkar geri döner
Luna17 [silindi] evrt suan 23 haftalık olduk, hiçbirşey istemedi benden sizde dueum nasıl ilerliyor herşey yolundadır umarım 🙏
AyFa1608 [silindi] canım şu an makat geliş olması benim için daha iyi. Rahim ağzında hunileşme var biraz baş aşağı olsaydı belki daha fazla baskı yapardı. Peki kaçıncı hafta yukarı çıkarmış sordun mu hiç ben hep aşağıda hissediyorum hareketleri bazen göbek deliğimin hizasında bazen kasıkta
[silindi] AyFa1608 tabi kesinlikle sizin için daha iyi benim bebeğimin başı aşağıda olduğu için aşırı derecede baskı yapıyor Genelde bebekler 28. Haftadan itibaren dönermiş
AyFa1608 [silindi] yok kuzum yanlış anladın dönmesi değil yukarı çıkmasını sordum. Şu an dönmemesi benim için daha hayırlı😅 sende aşağıda mı hissediyosun hareketlerini. Hep göbek altı veya kasıkta hissediyorum ben bazen nadir göbek deliğimin orda 😅