1Gunes Kızlar sezeryan doğum sonrası kanama çok oluyor mu? Ve kaç gün sürüyor? Regl ortalama kac gün sonra oldunuz ?
Melikemom 1Gunes 8gün önce sezeryan oldum kanamam fazlaydı şuan hala devam ediyor ama ilk günkü gibi değil bakalım ne kadar sürecek
gkcnn 1Gunes benim yirmi gün sürdü kanamam ilk 4 gün çok geldi sonra azaldı 2 ay 21 gün oldu dün adet oldum
nilsmomy 1Gunes ilk hafta çok yoğundu sonra azaldı bugün 21. Günüm bazı günler normal regl gibi bazı günler leke gibi bazı günler hiç olmuyor değişiyor ama hala devam ediyor bakalım ne zaman bitecek
Qnl 1Gunes cuma günü sezeryan oldum pazar günü sadece günlük ped koyabildim hiiiiç kanamam olmadı İlk doğumumda kanamam olmuştu her dogum aynı olmaz der doktorum ondan sizde yaşamasan bilemicemsiniz
Faness Melikemom Qnl Bende sezeryan istiyorum.Nasıl geçti acaba doğumunuz. Yengem 5. Doğumunu zorunlu sezeryanla yaptı sakın sezeryan olma diyor bana 🥴 Kendiside 104 kilo acaba yataktan kalkması falan onun için daha mı zor bide göğüsüm ağrıyor sırtım ağrıyor diyor.(spinal sezeryan oldu)
nilsmomy Der_0 kizz sen nerelerdesin😍 iyiyiz cok şükür ya bebiş iyi ama yorucu sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor sonra tekrar acıkıp emmek istiyor shshdjsjdjd mahvetti 20 günde beni, sen nasılsın nasıl gidiyor annelik bebişin nasıl ❣️
Der_0 nilsmomy kız ben buradayım ama fazla giremiyorum yaaa al benden de o kadar emiyor kusuyor bir daha istiyor bide beni emzik gibi kullanmak istiyor 😂😂 soğuk aldı biraz buhar veriyorum gece uyumuyoruzzz 29. Günden el sallıyorum 😂🥲❤️
Qnl Faness benim 2. Sezeryanım cnm bence gayet konforlu bişi bugün 4. Günüm ve ben ilk ayağa kalkışımdan bu yana hergün hastaneye gidip geliyorum bebeklerim küvezdeler Öyle seri bi yürüme olmuyor tabi ama ay sezeryan olma yürüyemiyorsun kalkamıyorsun diyenlere itibar etme
Qnl Faness benim de sırtım ağrıyor şeyimin agrımasından iyi bence 😂😂😂 ki sırt ağrısı normal dogum da da epidural istersen olacağı varsa olur ki kalıcı bi agrı değil
Qnl Faness bastırmadılar göbek deliğimin olduğu yere hafifçe eliyle burdu o kadar Sonra odada yürüttü öyle korkunç değil 🙏