2Meyve- YagmurAnnesi hayır dosya eklenmiyor başvuru metnine kaç haftalık hamile olduğunuzu ve hoşgeldin bebek oaketi istediğini yaz
YagmurAnnesi Nuray1 evet canım başvuru yap. Bende süt kartını harcadım bunu yeni öğrendim pazartesi gelecekler
2Meyve- YagmurAnnesi ne demek bir tanem ben gibi nice hamile kadınin belkide haberi olmayacaktı böyle.bir şey duyunca herkes faydalansin istedim
Sibelbayram Sayın S….Ç…..Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında değerlendirmeniz yapılmış olup kriterleriniz projemiz kapsamı dışındadır, tarafınıza bilgi sağlanmıştır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.boyle mesaj geldi hatta
cannkmrc 2Meyve- geldi mi canım hediyelerin merak ediyoruz bende Darıca’da oturuyorum başvuru yapıcam
1ayparcamvar Süt parası için ne zaman nereye başvuru yapmam gerekiyor doğumdan sonra mi veriliyor süt parası
YagmurAnnesi 1ayparcamvar 28. Haftadan itibaren sağlık ocağının kayıt alıyor. Sonra gidip 41kartı alıyorsunuz 450 tl yatıyor marketlerde harcayabiliyorsunuz. Ben gebzeden almıştım kartı
siyahinci3 YagmurAnnesi yaa benim kaydim açıldı ama gebzeden nerden alacagim nereye bas vuracagim gebzenin icini bilmiyorum
Nilgunaksudizdar Postu görüp bende başvurdum gerçekten bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏💖🥰