Helinozan Pinar41 bizim saglik ocagi aramadı nerdeyse doguracam acaba ben kendimi sorsam 35 haftaligim
Pinar41 Helinozan normalde gebelik izlem ve tetanoz aşısı için çağırdıklarında söylüyorlardı siz gidip ebeyle görüşürsünüz o kaydınızı yapar hemen zaten
Ssess @2Meyve- Allah senden razı olsun inşallah canım çok dua aldınn🤗 bende bize böyle bişey vermezler diye hiç araştırmadım bile. Akşam görünce bi şansımı deneyeyim dedim yaptımm ve sabah aradılar cuma günü gelecekler dedi şaşırdım. Hakkını helal et. 🥰
2Meyve- Ssess helal olsun bir tanem sende helal et 🙏🥰 böyle bir hakkimiz var madem hepimiz yararlanalim inşallah
Merve_4126 2Meyve- canım beni aradılar Çarşamba geleceğiz dediler 11 Ocak diye smdi gene aradılar yarın teknik servis arıza var dedi yarın randevuya gelemeyecegiz gelcegimiz gün keisn arayacağız merak etmeyin dediler sizce neden iyle yaptikar gercekten ariza varmidir ki ama kesin arayip gekcez dediler
Merve_4126 Ozlem77 tamam canım benim yarın dediler sonra arıza var gelemcez sonra gelicex gelcegimiz zaman arayacagiz dediler nebikim üzüldüm bı an
Ozlem77 Merve_4126 gelirler inşallah ya içini ferah tut sonuçta bunda zengin fakir ayrım yapmaksızın geliyorlarsa senin diğer insanlardan ne farkın olabilir ki herkese gitmişler gidiyorlar da beni de aradılar 28. Haftana girince gelicez dediler baya da ilgileniyorlar yarın diğer gün aradıkları numarayı ararsın tekrar sorarsın başvuru da falan bulundum dönüş yapmışsınız göremedim dersin zaten sorun aynıysa tekrar konuştuğun kişi de aynı cevabı verecektir
Tugba0223 YagmurAnnesi çayırova belediyesine ulaşabildiniz mi peki orda da vardı ama hiç oralı olmadılar ben bir kaç kez aradım dönüş yapan olmadı
YagmurAnnesi Tugba0223 komşuma getirdiler 3-4 gün önce. kızı oldu pembe sepet içinde 5li hastane çıkışı, müslin battaniye, 10 bez, ıslak mendil, ateş ölçer.
Tugba0223 YagmurAnnesi ya ben bi türlü ulaşamadım instagramdan yazdım ne gelen var ne giden komşunuz nasıl ulaşmış peki
Merve_4126 Ozlem77 aynen doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim cumaya kadar beklyeyim olmafi ararım ben bakım