Mhtpflz _Deniz1 bende bugün gittim alttan baktı önemli birşey yok dedi fitil verdi bebeğede baktı bişey yoktu şükür
beyazaycicegi Fazla akıntı, renkli akıntı, koku, kaşıntı, yanma gibi durumlardan biri varsa bence tahlil vermelisiniz her şey sizin ve bebeğiniz için🌸
_Deniz1 Mhtpflz akıntı var dediğimiz de alttan mı muayene ediyor bunu bilmiyordum inşallah bende de bi şey yoktur kendim evham yapmışımdır
Mhtpflz _Deniz1 bende bilmiyordum vallahi akıntım var alttan bakım dedi ama acımadı yani doktor korkma hiç bir zararı yok dedi
Aysenurozs _Deniz1 Mhtpflz bende enfeksiyon çıktı tek kullanımlık antibiyotik verdi ama özellikle sol kasığımda sızlama oluyor ya sizde oluyor mu
Mhtpflz Aysenurozs yani benimde kasığımda oluyor ama ben gebelikten kaynaklıdır dedim bende enfeksiyon çıkmadı yada bilmiyorum henüz idrar tahlili yapmadım sizin tahlilde mi çıktı enfeksiyon
_Deniz1 Aysenurozs benim kemikte bi sızlama oluyor anlamadım yani açıkçası çok su içiyorum düzenli iç çamaşır değiştiriyorum canım sıkıldı umarım bi sıkıntı çıkmaz
Aysenurozs Mhtpflz aynen ben idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı ilaç verdi ama kasıkta sızlama devam ediyor bol su içmeye çalışıyorum rahatsız ediyor yani
Merve68681 Aysenurozs gittim doktora her şeyin normal gözüküyor dedi suyun normal dedi bebek kalp atışları normal dedi