Minikkizimmmm Kızlar mardinde detaylı için nereyi önerirsiniz ve fiyatları hakkında bilginiz varmı. Devlet hastanesi için nasıl randevu alabilirim hiçbir bilgim yok ?
Lilosunannesi Minikkizimmmm ben devlet hastanesinde yaptıracağım öncesinde kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor sonra perinatoloji için randevu alınıyor
Minikkizimmmm Lilosunannesi direk perintolojiden alamiyormuyuz peki? Ben merkezde oturmuyorum çünkü o biraz sıkıntı
Lilosunannesi Minikkizimmmm bulunduğunuz yerdeki devlet Hastanesinde kadın doğum doktoru da açabilir yoksa perinatoloji randevu vermez
Aren2023 Mardin devlet direk peritonolojiden sabah 6.30 da sıra alıp bekledik isim yazılıyor en fazla 15 kişi alıyolar.
Aren2023 Minikkizimmmm yarım saatten azdı sanırım , bir sorun da çıkmadı çok şükür. Geçen yine gidecektim randevusuz asla almıyorlar . Kadın doğumdan sıra alın doktorunuz detaylı ultrason için yönlendirir sizi oraya
Byzatsy Aren2023 devlette eşinizi yanınıza alamıyorsunuz dimi özelde bildiğim kadarıyla alıyorlar ve fotoğraf video falan verıyolar
Aren2023 Byzatsy evet Malasef almıyorlar devlet , özelde hep kontrol için gittiğimde eşim hep benle beraber giriyordu . Ultrason fotoğrafı falan da vermediler devlette
Byzatsy Aren2023 hımmm o zaman güzel önerilen bir özel de doktora gitmeliyim sanırım eşim ultrason fotoğrafları hariç benimle hiç göremedi bebişi o heyecanı yaşasın istiyorum dışardaki beklediği heyecan gibi olmuyor 😍