emine1819 Sezeryan olduktan sonra kahve içmeyi tavsiye ediyorlar anestezi atmak için türk kahvesimi nescafemi içtiniz şekerli veya şekersizmi içtiniz acaba
Sirkelimon emine1819 ben sade süt tozu olmadan şekersiz içtim espresso gibi bir şansım olsaydı onu içerdim 😂
2melekannesi___ emine1819 ben spinal olduğum için baş ağrın olmadi ama al yanına ne olur ne olmaz ki kantinde var gerçi
Leylalyla emine1819 sade Nescafe yazmış anneler bı yazıda o yüzden ben doğum çantasına 20li sade tek içimlik Nescafe aldım canım. Şok marketlerde satılıyor
Leylalyla emine1819 kahve ağartıcılı alma onun yerine sade al ama yanında kutu süt olsun onunla destekle içerken. Hem sütüne de faydası olur normal sütün
MeryemAsln Ben şekersiz sert türk kahvesi içmiştim doktor bu şekilde önermişti Tabi ben de normal de hiç sevmem ama o ağrı çekilecek gibi değil Ne gerekiyorsa yapmıştım 😅
Emine_erol emine1819 Nescafe içmek gerekli sekeriz icseniz daha iyi olur ağrıyı çabuk atmak için benim de son 50 gün 33 haftalık oldum ikinci dogumum