Gamzemree Merhabalar rezene hariç çünkü genotoksit olduğu söyleniyor. sütüm nasıl artar en iyi ne arttirir
Ceyda76 Gamzemree bende araştırıyorum hamıleyım daha ama bestlak damla duydum yorumları da ıyıydı araştır ıstersen
MorKelebek54 Gamzemree kuzum dartı diye bişi var bilir misin bilmem. Keşkein üstüne dökerler düğünlerde felan çok olur. Ayrıca kahvaltıda sade makarnaya yunurtayla da çok güzel oluyo benim tercihim hep sadeden yana. Ablam çok yerdi ondan gece bı bakiyo ki afedersin göğüsleri agriyodu sütten artık. Mecbur sağıp sağıp dolaba atiyodu bı süre sonra yemegi de kesti. İnternette satiliyo trendyolda ama tahmini teslim süresi 30 gün diyo bikiyosan eğer dartiyi tabdigin varsa oralardan da alabilirsin. Süt konusunda tek onerebilcegim dartı dir net..
gamzosgamzos ben bu 3 nün çok faydasını görüyorum Bunlara ek dut kurusu kuru incir hurma yulaf tahin pekmez tahin helvası ıspanak kıvırcık dereotu roka taze soğan havuç bulgur kimyon çayı güzel süt yapıyor tabi en önemlisi 3 4 litre su
Gamzemree MorKelebek54 ilk defa duyuyorum valla tadı kötü mü iyi mi onda da bir fikrim yok ama denemek istiyorum
MorKelebek54 Gamzemree https://imgyukle.com/i/JUI08S kuzum bu resmi keşkek dediğim şey buğdaydan ve tavuktan yapılır o beyaz renkli olan şeydir. Dartı dediğim de kahverengi olan varya üstte solda o dartı istem şimdi trebyoldaki linkini atayım kuzum sana
Ayse11205 Gamzemree öncelikle bol su ve kuru dut u kaynatıp için oda çok süt yapıyo tabi bide dinlenmeniz gerek benim teyzem sıcak şekerli su ve dut suyu içip yatardı süt akardı göğüslerinden
nilsmomy Gamzemree Sıcak duş ve bol uyku en önemlisi bir de bollll su. Bunlar dışında tahin helvası, sıcak çay ( bende aşırı işe yarıyor ), yulaf ve hipp emziren anne çayı 🤌🏻 humana markası çok şekerli kilo aldırır o yüzden hipp öneririm