Merhaba guzel anneler. 11 haftalik hamileyim ve doktorum 2 li tarama dawn sendromu tespiti yapicaz dedi. Bende bebegim oyle olsun yada olmasin ben bebegimi dunyaya getirmek istiyorum. Bu testi yaptirmak zorunda miyim dedim? Oda eger gebelik sonlandirmayi dusunmuyorsaniz yaptirmamanizi öneririm dedi. Cunku yanilmalar olabiliyor veya dawn sendromu tespil edildiginde anne hamilelegini stres ve üzüntü icinde gecirip bebeğide olumsuz etkileyebiliyor dedi. Esime fikroni sordugumda oda ogrenelim ve kendimizi psikolojimizi varsa bile ona gore hazirlayalim dedi doktorum ise emin olun surec oyle olmuyor dedi. Suan sizin herşeyden önce sakin ve guzel bir hamilelik gecirip doğumu dusunmeniz dogum ne kadr iyi gecebilir bunu planlamaniz gerek dedi. Bebek oyle veya degil anne bunu dogumdan sonra kabulleniyor ve süreç basliyr dedi bu daha saglikli dedi. Doktora bu hastaligin bi tadavisi yok ve biz bebegimizi dunyaya getirmek istiyoruz ve heryurlu kabulümuz diyerek testi yaptirmak istemedik. Siz neler yaptınız bu surecte yaptiran pisman olan veya ben gibi yaprirmayan var mi? Bilgilerimizi paylasalim mii 🙏🏻🌸