Nefeslina Kızlar 23 haftalık hamıleyım ama bebeqm hergun tekme atıp hareketlenmıyo cok az hıssedıyorum bu normal mı acaba?
Smyy Nefeslina evet normal , 30lu haftalarda daha çok hissedersiniz , yeterkş gün içerisinde hareket etsin
Eloelo Nefeslina daha çok küçük ara ara hissedersin 25. Haftadan itibaren daha net hissetmeye başlarsın çok normal 🤗
ATC Nefeslina canım gün içinde hareket etmediğinde sırt üstü uzan tatlı bişeler ye onunla konuş hareketlenir ben öyle yapıyorum 😊 üzülme
Rumeysaylz Nefeslina O haftalarda benim de öyle olmuştu telaşlanmıştım çok doktoruma gittim normal dedi gebelik haftamın ilerledikçe daha fazla hissedeceğimi söylemişti için rahat etsin istersen doktora git canım ne olur olmaz
Nefeslina Smyy evet evet gun ıcınde hıssedebılıorum ama cok degıl buyuk ıhtımal calısıyorum ve yoruluyorum halıyle acaba o yuzdenmı bılmıyorum 🙄
DilaDeniz Çalıştığınız için o da yoruluyor haliyle 😊 Hareketlerini az hissettiğinizde çikolata yiyin. Sonra dursun diye sitem edersiniz 😊 baya hareketli oluyorlar çikolata yiyince
deletedmom893 Bende aynı canım sabah bir ara hissediyorum öğlen bazen akşam hiç belli olmuyor ama sürekli bir hareketlilik yok normal demişti doktorum
Nefeslina Rumeysaylz doktor normal oldugunu soyluo ama gece raht durmuo benımkıde ama gunduz bısey yok o yuzden telaslanıyorum ☺️
Rumeysaylz Nefeslina Şuan benim de öyle canım 😊 37 haftalık oldum ama ben artık yeri daraldı kuzumun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍 🙏
Cansuu33 Bende 23 haftaligim ve benimde aynı bir yatacağım zaman bir de sabah uyandığımda hareketli oluyor baya gün içinde çok az hissediyorum bende. ))