poyrazin_annesi28 Bugün aniden kasıklarımda sanki kıpırtı oldu kanat çırpıntısı gibi pıt pıt pıt 10 sn falan sürdü. Az önce yine oldu. Bu bebek hareketleri mi yoksa yanlış mı hissediyorum 18+2
Hallerimvarbenim poyrazin_annesi28 Muhtemelen bebek hareketleri bende ilk öyle hissetmiştim 18. Haftamda 🥰
nur34_ poyrazin_annesi28 evett bnmde ilk gidiklnma gibi oldu sonra dediginz gibi oldu simd ise durmak yok 🤭
EymeninAnnesi__ poyrazin_annesi28 bebektir canım bende 17 de az az pıt pıt hissetmiştim 18 de netleşmisti.hareketleri
gzl_2320 poyrazin_annesi28 bebektir benim de 17+3 deyken pıt pıt oluyodu hatta ben anlayamadım üstünde durmadım 17+6 dayken artık anladım bebek hareketleri olduğunu şuan 20 hafta oldu her gün hissediyorum ve gün geçtikçe daha da belli oluyor hareketleri 🥰🙏
poyrazin_annesi28 Hallerimvarbenim İlk defa böyle oldu ben de çok heyecanlandım bilemedim de 🥰 Teşekkür ederim 😊
nur34_ poyrazin_annesi28 ilerleyen zmnlarda artik guldurcek seni 😋🤭bi donusu bile huylandryr belkide bn öyle oluyrm bilmiyorum
poyrazin_annesi28 gzl_2320 Çok güzel bişey gerçekten ben de ilkte anlayamadım şimdi anlıyorum sayenizde😊🥰
Xbilinmez poyrazin_annesi28 gözünüz aydin anneliği bundan sonra daha yoğun hissedeceksiniz . Tarifsiz bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
nur34_ poyrazin_annesi28 🤭simdi hangi asamadayz biliyomsn temizlik yaparken muzik açıyorum halay tarzi cocuk kuduryr icerde😁simsiden diyordur bn kimin eline düştüm buarada kac haftaliktin