Caglatufi Selamlaaar, pişik önleyici Krem olarak ne kullanıyorsunuz veya alanlar hangi markayı aldı, desteğinizi rica ederim
Caglatufi Mustela bitkisel deniliyor öneriliyormuş ama ben çok kararsızım be pantol mü yoksa farklı marka mı alsam diye
hemsireacemianne Caglatufi pişik önleyici Bebek vücut yağı Meme çatlakları olmasın diye krem aldım Şampuanı da almayı planlıyorum
Nutelllaa Caglatufi kesinlikle sudocrem ben çok memnunum çoğu markayı denedim ama asla sudocremin yerini tutmuyor
Caglatufi Nutelllaa sanırım bende çok yakın arkadaşımın tavsiyesi ile sudocrem alacağım, ancak şampuan da ve bebek yağında kararsızzım
1prensannesi__ Caglatufi İkisi farklı aslında bepathol pişik önleyici pişik olmadan önlem almak için sürülüyor sudocrem pişik olduktan sonra kullanılıyor sudocrem içeriğini çok araştırdım ama içeriği pek temiz değil diye duydum ondan bepanthol seçtim☺️
Fincan Sudocrem in içinde petrol türevi kimyasal var diye biliyorum henüz ben de almadım öneride bulunmam ama yazılanları görünce bunu eklemek istedim.
Usercern Sebamet kullandık iyiydi. Ama yanık gibi ciddi bir pişik sorunu yaşadığımız dönemde sebamed yeterli olmadı. Sudocrem bir gecede yanık derecesindeki pişiği iyileştirdi..