beyzzsenturkk hamilelikten önce yoktu hamilelikle beraber çoğaldı enfeksiyonum yok hic olmadı sizce neden cıkar et beni ve cözümü nedir bunun normal doguma engel gibisinden bişey okudum doğruluk payı var mı boyutu büyümese de miktarı artıyor kimisinin göğsünde kimisinin yüzünde cıkıyormus vajinada ki et benine çözüm nediiirrr deli olucam kopartıp alamıyorum cok kanıyor
beyzzsenturkk cansualisa ilk aylarda söylemiştim cözümü yaktırmakmıs ama kesin bir cözüm değilmis hamilelik süresince tekrarlayabilir baska yerlerde de cıkabilirmis simdi 37 olduk bu haftada yakarlar mı bilemedim yarın gidicem doktora ama gördükce huylanıyorum sinirlerime dokunuyor sivilce gibi de değil ki sıkıp alasın ilk defa görüyorum
KocBetul Benim de göbeğimde göğüs çevremde kol altımda çıktı bir sürü, yeni çıkarken denk geldiklerimi kaşıyarak düşürdüm ama dediğin gibi kanıyor çözümünü bilen varsa ben de bekliyorum 🥹
Zll90 Bende de oldu doktor doğumdan sonra elektrik mi ne veriliyormuş öyle geçiyor dedi, bende araştırırken hpv virüsügördüm , ben elledim patlattım felaket kanadı küçüldü yanlışlıkla patladı , bileydim ellemezdim ,2 hafta sürdü kanaması