Hulyasezer Miniminnacik merhaba bende bugün 36+5 im tek duam saglıcakla kucagıma almak 3 bucuk yasında kızım var adı hiranur buda kız adı ikranur benımde cuma günü kontrolüm var ☺️
Miniminnacik Selen_kck Öncelikle Allah kazasız kavuştursun kuzum bende bir kalça ağrısı var yuruyemiyorum kesinlikle çok zor geceleri sağa sola dönüyorum uyuyamıyorum 🤭Çok zorlanmaya başladım bebek agirlastikca kalçalarım ağrıdan yürütmuyor bazen ayağa kalktığımda çığlık atasim geliyor kalça ağrısından o derece yani Allah hepimizi kazasız kavuştursun bebislerimize inşallah sağlıcakla 😊
ElifAkyol Miniminnacik Bende 36+4 oldum yalancı kasılmalarım var Oğlum olacak adını Ahmet Asaf koyacağız 👶🏻🤗
Sureyya1 Miniminnacik yaparsiniz dogumankadar iki uc kere gidin tmm hic doktora gitmeden dogum yapanlar var
Kader_yldrm Miniminnacik geceleri uyuyamıyorum, sürekli WC gidiyorum ve adet sancıları gibi sancılar yaşıyorum, bebeği çok aşağıda hissediyorum, nefes alamıyorum artık doğsun istiyorum 😩
Esssssss Kader_yldrm okurken iç sesim gibi okudum 😂 uyku tuvalet adet sancısı gibi ağrı 10 adım attıktan sonra giren kramp gibi sanci gibi artık neyse onlar 🥺 anlayamıyorum da tuhaflık var mı normal mi ..