2309 parlam ne ikili test ne genetik test ne üçlü test bence bişeye gerek yok herşey Allah’tan Şahsen ben yaptırmadım benim bebeğim neticede vazgeçemem ondan
S1903 parlam bende yaptırdım risk oranım biraz yüksek cıkmıştı fetal dna yaptırdım genoksta doktorumun da önerisiyle. Sonuc temiz 30 haftalık olduk bile🥰 içinizi ferah tutun. Ben bilmeden merak içinde bi gebelik düşünmediğim için bilim ve teknoloji gelişti sonucta imkanlar dahilinde gerekenleri yaptırdım.
Zeyneparsln parlam hiç gerek yok bebeğinin burun kemiğide varmış down senderumu yok Allah’ın izniyle. Gen testi bi sıkıntı çıkarsa yapılıyor neden istedi çok şaşırdım
parlam 2309 benim de öyle bir niyetim yok rabbimin verdiği kabuldur doktorum önerdiği için yaptırdım ben de
parlam S1903 bana da dediginiz yerde isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ben de çok pimpirikliyim hiçbir şeyi atlamak istemiyorum ben de meraklıyım. Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah❤️❤️❤️
parlam Zeyneparsln istemedi ben çok paniğim diye isterse yaptır dedi öyle diyince ben de kararsız kaldım🤔
Tgcccc parlam valla ben boyle bi kagit bile gormedim doktorum e nabızdaki 2 kan sonucuna gore iyi riskin yok dedi .
MomLife- Bu testler tanı koymuyor riski gösteriyor, ki çıkan risk de çook çok düşük, yanlışım yoksa 186 da 1 gibi bir oran oluyordu, doktorunuzda isterseniz demiş ama yine de içiniz nasıl rahat edecekse 🤗
busrabay1_0 parlam merhaba canım bende ikili tarama testi yaptırdım sonuç temizdi doktorum bunların yanıltma payı olduğunu söyledi istersen anne karnından sıvı alalım dedi emin olmak istiyorsan annen karnindan alınan sıvı da düşüğe neden olabilir dedi yanılma payı çok yüksek Allah’ın taktiri ama gerek yok bence
parlam busrabay1_0 meraba canım anne karnından sıvıya gerek görmüyorum dedi benim doktorum ben zaten kabul etmem tabi ki rabbimden öte kimse bilemez . Allahtan gelen kabulumuz benim dedigim kan veriyosun sadece herhangi bir şey yok. Ondan düşündüm ama yaptırmam sanırım . Kafa bulandırmaya gerek yok. çok da kasmamak lazım