Nuray1 Daha önce soruldu ama cevapları hatırlamıyorum son bir ayım anne karnındaki bebeğe ne en çok kilo yapar arkadaşlar?
Nazlimom Nuray1 kaşar peyniri kilo yapıyor ben her kahvaltıda yerdim hamileyken bebeğim 3.330 kg doğdu
Nuray1 Babyy07 34+3 um 2.250 olmuş doktor normal dedi ama az alsın takribi 3 kilo doğar dedi ee sisi falan indim mi 2 kiloya düşer biraz daha kilolu doğarsa toparlaması kolay olur diye dusundum
nergis_a Nuray1 onu bende sevmiyorum nasil icerim diye dusunuyorum suan 22 haftayiz sonlara dogru bende baslayacagim
Usnac1995 Bebeğim 3760 doğdu. Günlük rutinim yumurta 3 adet ceviz, muz , süt, yoğurt, 31. Haftads şekerim yükselince muzu bıraktım tamamen ama yine iyi kilo aldı. Bence bebeğe göre değişiyor bu kilo alma işi.
Nuray1 Usnac1995 evet maşallah kuzunuza benim ilk kziim 3600 dogdu da bu biraz minyon galiba bakayım ben elimden geleni yapayım sağlıklı olsun da gerisi olur inşallah
Ftmcgdms Nuray1 ben bu hafta bu işi anladım ya o bebek kilo almayacak da almıyor alacaksa da siz azcik yeseniz de aliyor. İlk oğlumda muzlar kaşarlar havada uçuşur du hafta da 10 gram alıyordu ki hiç bir sorun yoktu herseyine baktirmistik bu oğlumda da zaten mide bulantısı hiç bitmedi her akşam yediğimi çıkardığım halde bir haftada 300 gram almiş eğer plesantada sıkıntı yok besleme güzelse siz normal tuketsenizde o bebek kilo alıyor