Tbrk Kizlar bi kac zamandir camasirimda islaklik goruyorum. Hani kivamli falan deil. Halka seklinde islaklik sadece. Azar azar suyummu geliyor acaba korktum. 28 haftadayim daha. 2 gun once gttm doktora, sormayi unuttum. Ultrosona bakip anlarmiydi ki
Birprensesannesi_ Tbrk tatlım akıntıdır ultrasonda bakarken suyu az diyorlar cunku anlaşılıyor ama yinede içinin rahat etmesı için tekrar git doktora istersen
Tbrk Birprensesannesi_ ultrosonda anlardi heralde. Suyun azalmis vs. Iki gunde bir falan oyle islaklik goruyorum. Afedersin sumuksu yapisi veya beyaz beyaz olur ya oyle deil. Bildigin islak sadece. Boyle akinti olur mu ki😣
Birprensesannesi_ Tbrk yanı bende de ıslaksı gelıyor akıntı ama kontrolde bişi demedi suyu hakkında gayet ıyı demıştı sıkma canını annesı allahın ıznı ıle bısı yoktur akıntıdır ama dediğim gibi için rahat etmesi için yine bi doktora git yapışkanlığı olmadan hatta run akşam oldu uzanırken altıma kaçırdım zannettim 😂
Tbrk Birprensesannesi_ yani suyumuz yavas yavas azalsa eninde sonunda patlardi heralde bu bndede cok yeni degil😏