minikdugm3 alimerve gaziosmanpaşa avrasya hastanesi attila beyden memnunum ama erkek doktor tercih etmezseniz duygu hanım da çok iyidir 🙏🏻
parlam alimerve gop medikal park atlaz ismayılova cok ilgili ve hanımefendi bir doktor sürece onunla devam ediyoruz. Fiyat bilmiyorum sigortam karşıladığı için
alimerve minikdugm3 çok teşekkür ederim canım kadin doktor tercihim muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ☺️
minikdugm3 alimerve yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum ama en son muayene 450 tl normal doğum 9.000 isteğe bağlı sezeryan 12.000 tl idi 🙈
Fatma34- alimerve yılbaşı öncesi muayene 300 TL idi şuan zamlı fiyatı bilmiyorum 2 hafta sonra gideceğim,doğum içinde Beşyüzevler şafak 10bin yeniyuzyil 13bin dedi doktorum 😊
Crescent96 Küçükköy asya hastanesi çağla jasmin deliorman - oğuz güler öneririm muayene fiyatı 290₺ ☺️
alimerve Crescent96 bu doktoru çok fazla duydum çok sevilen biri ama randevu olayı sıkıntılı diyolar yani randevu alındığında bile çok bekleniyormus galiba
Crescent96 alimerve evet çağla hanım biraz daha yoğun ama en fazla 20 dk beklemişimdir nu zamana kadar☺️
MaviJournal Ben güneşli Erdem hastanesine gidiyorum Bağcılar. Doktorum Metanet Aliyeva. Valla çok memnunum. Çok güler yüzlü. Aklıma takılanları çok güzel ve net bir şekilde cevaplıyor. 250 veriyordum yılbaşındn önce. Perşembe günü tekrar gideceğim.
alimerve MaviJournal ben aradım randevu almak için yarın ve perşembe günü izinliymis randevunuzu teyit ettirin canım tekrar