Feyzauluyoll__ Merhabalar 🌸özel hastane fiyat araştırması yapıp çok fazla zam yapmışlar bizde devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdik 🌸 bende sezeryan doğum istiyorum devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yaptırıyolarmı lütfen yardımcı olurmusunuz 🥹
Tubatgn Feyzauluyoll__ Hayır canım daha doğrusu benim gittiğim hastane isteğe bağlı sezaryen yapmıyor.
Emomm Feyzauluyoll__ devlet zorunlu olmadıkça yapmıyor. Önceden sezaryen doğum yaptıysanız ya da normal doğuma engel bir durum varsa yapıyor sadece. Yoksa öncelik normalleri normal doğum. Ben sezaryen istiyorum derseniz ve normal doğum için bir risk ve engel yoksa yapmazlar maalesef.
hayalperest2310 Feyzauluyoll__ yapmıyor canım bende devlette yapacağım zaten devlet takipliyım zorunlu sezeryan benim
bademli_puding Feyzauluyoll__ maalesef canım yapmıyolar arkadaşım sezaryen istediği için bir ton azar işitti
Cananyildiz Feyzauluyoll__ devletin hastanesinde istege bağlı yapmiyolar ve devlet hastanesinde kesinlikle sezaryen olmani önermem ankara sehir hastanesinde bile hâlâ ipli sistem yapıştırma değil gidip dikis aldırıyorsun cogu kisi enfeksiyon kapmış bende dahil ve mahvoldum. Iyilesme süreci daha uzun yani asla önermem inşallah zorunlu falan olmak zorunda kalmazsın
bademli_puding Cananyildiz ben ilk doğumumu isteğe bağlı özelde sezaryen yaptım ikinciye gebeyim o zamanlar 1200 tl vermiştik sezaryen için şimdi 12000 den başlıyo benim için fazla para devlet hastanesine gidicem ama bizim burda devlet hastanesi çok iyi çok ilgili büyük bi hastane bölge hastanesi ve koşulları çok çok iyi çok şükür ipli dikişte değil ankara gibi bi büyük şehir için normal koşullar değil bence