yusufyavuztugba Arkadaşlar merhaba, Rize’de Beril Gürleğe muayene olup şarda doğum yapacak olanlar, ücret hakkında bilginiz var mı?
TTtutku yusufyavuztugba az önce aradım şar doğum ücreti 6500 ama Beril hoca da ayrı alıyor onuda Beril hocanın sekreterini arayıp sorman lazım örneğin şarda doğum 6 bin Beril de 6 bin alıyosa 12 bin toplam Bende Beril takipliyim ama doğumu Konya’da yapcam istersen ara asistanını öğren
yusufyavuztugba TTtutku geçen ay sorduğumda yeni yıl ile birlikte güncelleme olacak denmişti, acaba şardaki bu ücret güncellenmiş hali mi?
-minikkelebegim- kadert53 doktorlarından dolayı mı ben kliniğe gidiyorum ama doktorum orda dogumumu yaptıracak nasip olursa çok mu kötü hastane doktoruma güveniyorum ama hastaneye birçok insan kötü diyor 🤷♀️
yusufyavuztugba -minikkelebegim- sizin doktorunuz kim? Evet ben de doktorumu çok seviyorum. Bu arada öğrenirsem yazarım buraya siz öğrenirseniz bilgi verirsiniz siz de dimi 😊
kadert53 -minikkelebegim- hem doktor hem de hastaneden dolayı. Donanımlı değil. Yoğun bakım ünitesi vs. Ben maddi gücünüz varsa evren akmutu öneririm. Anlaşmalı hastanesi Trabzon’da.
-minikkelebegim- yusufyavuztugba benimde doktorum Beril hanım en son 12 bindi ama şimdiki zamdan sonra ne kadar oldu bilgim yok ama söylerim tabiikide☺
yusufyavuztugba -minikkelebegim- evet asistanı fiyatlarda güncelleme olacak yeni yıldan itibaren demişti. Kontrolüme de daha var, hazırlıklı olmak açısından merak etmiştim, teşekkür ederim 😊