ikikedi-birbebek Merhabalar, 30+1 haftalık hamileyim. Bu gün fark ettim ki 4 damla kan gelmiş iç çamaşırıma aynı zamanda ağır bir grip aşamasındayım. Bunu yaşayan var mı ? Doktorum bu gün izinli yarın hemen gideceğim fakat içime bir korku düştü ilk defa yaşıyorum.
Analikonline ikikedi-birbebek şiddetli öksürük kanama alanı oluşturuyor ondan da olabilir ama bence Dr görmeli haftası baya ilerde Allah korusun kötü Bi şey olmasin
Cancannn ikikedi-birbebek geçmiş olsun 26.haftada covid geçirdim sonrası yoğun bi öksürük kaldı.Öksürmekten zorlamışım ve benim de hafif kanamam olmuştu.Doktoruma muayeneye gittim ve istirahat vermişti.Bebeğinizin hareketlerine dikkat edin.Yarın doktorunuzla görüşün
ikikedi-birbebek Nsdpg Düne kadar normaldi sabahta hareketi vardı genelde akşam hareket ediyor 😥 herhangi bir ağrım yok ama
ikikedi-birbebek Analikonline Cancannn Teşekkür ederim 🌼 mutlaka gorunecegim yarın inşallah evet öksürüğüm aşırı fazla ve çok zorlanıyorum. Yarın gideceğim inşallah 😓
ikikedi-birbebek Nsdpg İlk 5 ay kullandım sonra bıraktık şu an kullanmıyorum doktor kontrolünde bıraktırdı