Edafmo Sedanur97 ben dolap uygulamasından aldım ikinci el ama tertemiz geldi zaten az kullanılmış. 200₺ ye🏵️ bir bakın isterseniz normal sitelerde çok pahalı malesef
Summerwine Sedanur97 yorgan ve yastık a101 den,nevresim setinide LC waikikiden almıştı annem kuponla baya uyguna gelmişti
Eskiz Sedanur97 ben karacadan 250 tlye almıştım hem uyku seti hem nevresim takımı var setin içerisinde bazen indirimler oluyor takip edebilirsin 🥰
Sedanur97 Summerwine korumalık falan olması lazım ya set halinde daha uygun bulurum dedim de bulamadım 🤦♀️
Lilyumfokimum Karacadan aldım canım bazen stoğa eski fiyattan güzel setler giriyor ara ara mutlaka kontrol et
Edafmo Sedanur97 içerisinde yorganı yastığı falan da var sepet beşikte beni götürür sonrasına da bakıcaz🏵️
Lilyumfokimum hayalperest2310 canım model model değişiyor benim aldığım baya geniş bir beşiğe yeter yani park beşik yada ahşap karyolayada komple yetecek boyda yprganı çarşafı vs de var içinde. Mutlaka akşamları özellikle stoklara bak.
Eskiz Sedanur97 benim karacadan 250 tlye aldığım set içerisinde korumalıkları da var beşik için. Hem uyku seti hem nevresim takımı hem korumalıklar var