2022bebeki Miya-m Pastörize yumurta ibaresi yer almasi gerekiyor. Heinz tüketiyorum marka fark etmez pastörize olmalı
Edafmo Miya-m bazen tost yaptığımda ketçap mayonez katıp yiyorum valla ama çok sık değil ve abartmadan
Miya-m poyrazin_annesi28 bende çok az miktarda yoğurtlu mezelere ekliyorum da aklımda soru işareti kaldı
poyrazin_annesi28 Miya-m Bence kalmasın yediğimiz domates salatalık hiç bişey de organik değil sonuçta 😊 İçin rahat olsun canım şifa olsun yediklerin
Cubukmakarna Yiyorum bu 2. Hamilelik ilkinde çok kastım gazdan alerjiden aç kaldım. Şimdi her canımın istediğini yiyorum 😅
aslhanoge Vegan mayonezler var tadı aynı gibi içinde yumurta yok doğal olarak… ama paketli gıda olduğu için abartmamak gerekiyor çok canım çektiği zaman elim gidiyor.
Nurr_22_22 Miya-m çok nadir tost filan yiyorsam dışarıda yiyorum eve almadım hiç hamile kaldıktan sonra
Vera09 Miya-m hazır mayonezlerde pastorite yumurta oluyor yani tam olarak çiğ diyemeyiz oyüzden ben tükettim abartmamak kaydıyla. Ama ev mayonezi yemedim
bkts Miya-m hepsi cig yumurtadan uretilmiyor, icindekiler kismina bakip pastorize yumurta olani bulursaniz kullanabilirsiniz rahatlikla.