esmerella37 Yaseminki erkk Bercemsu erkek Bercemsu erkek %99 123456e erkk Bercemsu eminim cnkü kesesi erkek 😂
Bercemsu esmerella37 cansucum yarın belki hastaneye giderim sonucu sana derin insallh dediğin gibi olur hayırlısıyla yaa
Ebruskaaa Symaaas ay inşallah doğru çıkar yaa cansu hanım da kız dedi inşallah doğru çıkar kızlar doktor 12+3 de erkek dedi ama bende hâlâ kız hissediyorum
Bercemsu mommysss1 esmerella37 verecem insallh özele gidecem bu sefer hem güzelce baksın hem cinsiyeti tm cnm
mommysss1 esmerella37 bir kızım var bir de erkek istiyorum ama tabi ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da kız erkek farketmiyor 😍 teşekkür ederim
Mariannaa esmerella37 bakabilir misiniz lütfen 🌸 https://imgyukle.com/i/JWOfxb çok erken biliyorum ama merak 🙈
esmerella37 mommysss1 rica ederim cnm insallah rabbim saglklo bir erkek evlat nasıp etsin amin 🥰 bigun bende boyle ultrason resmime bakablcekmıyımm 🥹
Symaaas Ebruskaaa kemik yapısına göre baktım tabikide tahmin kuzum ☺️ doktorun daha iyi bilir haber edersin
mommysss1 esmerella37 Rabbim en güzel zamanda veriyor bebegi. Şu an gecikiyorsa Bile bir sebebi vardır. Hamile kaldığında zaten o sebebi anlarsın 😍 sen bize emek harcayıp gonderimize bakiyorsun bizde sana dua ederiz ❤️
Ebruskaaa esmerella37 ayyy canım inşallah inşallah bende çok istiyorum doktorun yanılmış olmasını hayırlısıyla inşallah
esmerella37 Zeynepaydin20 erkek mommysss1 amin insallah allah razı olsun cnm 🥰 Mariannaa erkek nbg erkek Fatmarana kese seklınden seninkide erkek
Ebruskaaa Symaaas ayy canim inşallah doğru çıkar sağlıkla hayırlısıyla inşallah tabiki haber edeceğim etmem mi çok sağol canım 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım