YaseminBatrk Detaylı ultrason için güncel fiyatları biliyor musunuz ??? Bahat takip hasta 1000₺ takipsiz hasta 1500₺ dedi medigold hastanesi biliyor musunuz?
Lavina YaseminBatrk hengisi daha iyi bilmiyorum ama ikisinide gitim ama benim tercihim medigold oldu bahatta güzel bir hastane ailemin çevremin çoğu o hastanede takibi yapıldı doğumlarıda orada yapıldı hepsi memnun şu anki fiyatlarını bilmiyorum ben 2019 da 500 tl yaptırmıştım
Nsdpg YaseminBatrk bht clınıc tema da yaptırdımm doktordan da çok memnun kaldım doğum da orda olucak inş
YaseminBatrk Lavina bende iki bebeğimi düşük kürtaj yani 4 bebeğimi orda doğurdum şimdi beşinci geveligim. Gene gidiyorum Aysen hanıma canım doktorum. Ana detaylı icib kararsız kaldım 1000₺ dedi develtte sıra yok o sebeple medigold naisl detaylı diye merake ttim
YaseminBatrk Snglhrnr bu hastenyi de duydum ama hiç gitmedim ben iki bebeğimi de bahatta Aysen hanımda doğurmuştum şimdi ucunku gebelik gene ona gidiyorum ama detaylı çok pahalı ya.
Halilesma YaseminBatrk mrb bende Ayşen hanıma gitmeyi düşünüyorum nasıl bir doktor dogumunuz normal mi oldu benm ilk normaldi bu gelebigim de de normal istiyorum bilgilendirir misiniz çok karışık kafam
YaseminBatrk Lavina Suriye hastanesi gibi bazen çok aşırı dolu oliyir hayır ucuz da değil nasıl kalabalık hayret ediyorum 😂
Lavina YaseminBatrk evet özel hastaneler ama devleten farksız aşırı kalabalık sıra gelmiyor kaç saat beklediğimizi allah bilir 😅
beyzacmvrc Busbusu ocaktan sonra geldi mi bilmiyorum ocaktan önce geldi muayeneye zam doğuma da geldi