2prensesannesiiii sari-uggli-mehmet-aga yakın ama kuzum ondan öyle dedim yolun sonu 🙏🏻🥰 😂 amin inşallah canım 💓
Mariam2 2prensesannesiiii evet istersek aldım doktor da 37 haftalık uyugun dedi gelişi tammlanmis olyur ve kalsa bişe değişmez diyior biraz yarın kontrol var bakalım ne diyecekler
2prensesannesiiii Mariam2 sağlıcakla gelsin inşallah canım 🥰🙏🏻 37 38 ideal haftalar o zaman gelir inşallah benim bebişte 🥰🙏🏻
Mariam2 2prensesannesiiii amin hepimize okadar heyacanilm ki kafa yiycem galiba ev her gün tmizlyiorum hala pis sanıyorum bugün kapıları boyicam 😁😁
bademli_puding 2prensesannesiiii yazın hamileliği berbatt zaten hamileyken sıcağa dayanamıyor insa bide yazın hararet basıyo ayy aman allahım çok kötü
Bilgeszr bademli_puding ilk 2 doğumum temmuz a denk geldi ama gercek ten cok bunalmıstımm buda kış bebeği olacak daha rahatım agrılarım ı saymazsak 😁
2prensesannesiiii Bilgeszr maşallah allah 3 ünü size bağışlasın allah bi avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻 🥰
bademli_puding Bilgeszr benimde ilk hamileliğim yaza denk gelmişti her gece ağlıyodum esmiyo diye büyün camlar açık balkon kapısı açık yinede esmiyodu çok zor geçmişti benim içinde 😅