Papatya111 25+1 yarın gideceğim şeker yüklemesi için. Birde yüzünü görebilsek kelebeğimin ne mutlu bize 🙏🏻🥰🦋
2prensesannesiiii Papatya111 inşallah gösterir canım yüzünü maşallah hayırlı güzel haberler olsun inşallah 🙏🏻 🥰🧿
Ersagununannesi 2prensesannesiiii 28. Haftadayız cuma görüş günümüz kan uyuşmazlığı iğnesi için gidecez ama oğlumu çok özledim en son 3 hafta önce gördüm 🥰🥰
2prensesannesiiii Ersagununannesi güzel hayırlı haber almak nasip olsun canım benim sağlıcakla kucağımıza görelim inşallah 🙏🏻 🥰😍 evet bende o kadar bekleyince özlüyorum kızımı💝
2prensesannesiiii bademli_puding oy maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin nasıl hareketlimiydi kaç haftalık 🥰🙏🏻
bademli_puding 2prensesannesiiii 15+1 haftalık iki çikolata yememe rağmen hareketli değildi doktor uyandırmaya çalıştı uzun bi süre 😂 beyefendi uyanmadı kollarıyla yüzünü kapattı 😂
bademli_puding 2prensesannesiiii ama çok heyecanlıydı ya rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ilk hamileliğimde çok küçüktüm hiç bişey anlamamıştım şuan bambaşka bi his yaşıyorum 🥰
2prensesannesiiii bademli_puding ne güzel maşallah sağlıcakla alın kucağınıza allah 2 sini size bağışlasın🥰🙏🏻
bademli_puding 2prensesannesiiii aminn cümlemizin inşallah 🥰 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 💕🥰