Kuzuletta Hafta ikili test için gideceğim. Cinsiyeti de öğrenmek istiyorum o ara. Muayeneden kaç dk önce çikolata yemeliyim, daha rahat gözükmesi için başka öneriniz var mı 🫠
Mysmrt Kuzuletta ben de ikiliye girmeden 15 dk önce çikolata yedim vişne suyu içtim cinsiyeti de öğrendim😄
2022bebeki Kuzuletta Hep ilk randevuyu alırız hafta sonu ve aç giderim hiç sorun yaşamadım hareket konusunda 🤣 Muz, maden suyu seviyor bizimki detaylida bir onu yemiştim . Cikolatadansa kuru meyveler ya da meyve yemenizi öneririm
A_syma Minnosunannesi16 12den sonra tahmin yurutuyorlar canim . Genelde 15 16 da gosterirse eger net gorulebiliyor. :) 12 deki yaniltabilir
Elifsu01 Minnosunannesi16 bana 13 haftalıkken erkek ama yine de yanılma payı olabilir demişti canım.😄 Bakalım doğru çıkacak mı?
Livaa12 Kuru incir yiyin fruktoz oldgu icin şeker bileşimi kana daha hızlı karışır ve daha saglikli . Girmedeb 10 dk once yemeniz yeterli olur 🤗
Kuzuletta 2022bebeki Siz kaçıncı haftada öğrendiniz miniğinizin cinsiyetini peki 😊 bu kadar hareketliyse erken göstermiştir diye tahmin ediyorum 😅
2022bebeki Kuzuletta Ay evet hala da ayni hareket devam🙈 10 da tahmin etti doktorumuz 12de erkek olduğu kesinleşti
Kimekonusuyorum Kuzuletta Ben hep ultrasondan yarım saat kadar önce yiyordum ya çok hareketli oluyordu yada elleriyle yüzünü kapıyordu bi görememiştik. Bugün çikolatayı yedim hemen ultrasona girdim gördük neyse😅 İstersen sen de bi öyle dene☺️
Yigitefemom Kuzuletta yarım saat önce yiyebilirsiniz birde bol su için sıkışık gidin daha iyi görünüyor