yagizegemom Sinem0135 9-10. Haftada kanamam olmuştu 3 gün felan sürdü progestan fitil olarak kullandım 10 gün felanda yattım sadece yemek yemek için ve tuvalet için kalktım
Prenses_im47 Sinem0135 benim ki 5 haftalıkken yerleşme kanaması oldu 1 hafta sürdü doktorum bol bol su içmemi söyledi herkesin ki farklı oluyor 3 ay süren kişiler bile varmış
MasaAll Sinem0135 ilk 3 ay boyunca sürdü sonra 24 bir 26 bir yanlış hatırlamıyorsam 32 de bir defa oldu şimdi de 34 um
Sinem0135 yagizegemom bende 5 haftalık hamileyim canım ara ara lekelenme tarzında oluyor progestan fitil de verdi doktorum . 3 ginde dinlen dedı ama korkuyorum
yagizegemom Sinem0135 dinlenmeye bak sen canım ayakta fazla durma kendini yorma bana 10 gün boyunca annem baktı onun yanındaydım çok şükür o zaman benim kesem de felan kanama yoktu ilacı da alttan aldım daha fazla etki ediyormuş 🙏🏻
Sinem0135 yagizegemom ne yazkki uzak şehre gelin geldim kendi başıma hareket ediyorum ama hiç ayağa kalmıyorum diyebilirim özel ihtiyaç haricinde . İnşallah benim de düzene girer herşey bende vajinal yoldan alıyorum fitili
Buseferdi Ben 13 haftalik hamileyim şu an 4 gündür kahverengi kanamam geliyor hala bebegin eşi aşağıda dedi doktor hırpalanma çok dedi dikkat et dedi Protestan normalde 1 defa kullanıyordum şimdi 2 ye cikartti
Buseferdi MasaAll benimkisi böyle hafif parçalar geliyor küçük küçük bide doktor baktı normel dedi bide siyaha döndü leke nasıl önlerine sen ne yaptın mesela
Sevl Hamile kaldığımı bilmeden önce kahverengi bir leke geldi hadtaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıktım sonra hiç leke falan gelmedi 28 haftalığım
MadameHappy34 Sinem0135 4-5 saat bir lekelenmem sürdü acile gittim direk yeni kese oluşmuş dediler. Sonra da hiç olmadı çok şükür
MasaAll Buseferdi benim parça degildi yoğun Bi kanama da değildi Rabbıme şükürler olsun ki kese etrafında da yoktu Peçete de pempe kırmızı lekeleme görüyordum az az Progestan kullandim hem fitil hem iğne her leke görüncede doktordaydim