Nesli8181 Hmry benim 12 haftadan 25 haftaya kadar kiz dendi sonra sezaryen olucam için doktor değiştirdim doktor bana 26 haftada erkek dedi nasıl yani dedim ben 27 haftalikken ayrıntılı ya girdim o zaman net bi şekil de belli oldu erkek diye
Nesli8181 2prensesannes ben 27 haftada erkek olduğunu öğrendim aldığım kiz kıyafetleri hepsini değiştirmek zorunda kaldım
momlife317 Nesli8181 benimde doktorum 15 20 dakika cinsiyet icin bakti sonra yuzde yuz kiz dedi ama bilmiyorum hissim detayliyi bekle diyor ilk defa normalde doktorumun yanilmasi imkansiz cok guvenirim kizimdada ona gidiyordum ama bilmiyorum sanada kesinmi dedi doktorlar
2prensesannes Nesli8181 bende o skntidaym ve korkudan alışveriş yapamiyorum 29 haftalık oldk bi kız bi erkek bi kız ayrintili 24uncu haftada kadın doğum yapti kıza benziyo dedi sonrası kontrolde doktor bidaha bakalım diyo bizi öyle şüphede bıraktı doğumdan sonra kıyafet alacagz mecbur
Dunyevi Hmry belirtiniz ne idi herkes öyle dedi😊 bende kız istiyorum ya onların her şeyi cici bici arkadaş gibi
momlife317 Nesli8181 googleda yaziyor genellikle rus dogru cikiyor senin ve esinin dogum tarihi birde son adet tarihi