Damlaaaa berdem6 2.ayimda baslamak zorunda kaldim ilaca ilk hamileligimde ilactan yana bi sorun yaşamadim bebegimde
ZeyooZ Esilaminel ben de normal düşünüyorum inşallah başarabilirim 😕 tabiki yazarım canım inşallah unutmam o kargaşada. Son bir haftam kaldı zaten sen yine bana yazarsan unutmamış olurum yardımcı olmak isterim 🙏 allah hepimizin şifasını versin
Drsnbyfatma Ahhh kızlar ahhh nerdeyse üç yıldır okb yele baş etmeye çalışıyorum ilaçlar doktor hepsini denedim gittim sadece uyuşturuyo insanı bu rahatsızlığı yaşamayan anlayamaz ve anlattıklarımıza da Güler geçerler insanlar böyle işte 😔dört aylık hamileyim geçen yıl düşük yaptım şimdi her yaptığım hareketi attığım adımı dahi sorguluyorum Bebeğe zarar verir miyim bişey olur mu diye 😔kaybetme korkusu Rabbim kimseye vermesi bunu çok zor beyinle uğraşmak ama inanıyorum ki benim minik mucizem bana şifa olacak sizlerde İnan’ın kızlar🙏🏻Rabbbim verdiyse vardır bir bildiği bir sebep olsun bizlere atalım bunları kafadan 🙏🏻❤️
berdem6 BurcuCanKorkmaz canimm selam.ayni yoldan gectik.30 haftalik hameyim.yardimci olabilirim. Instagram burcurdm ekleyebilirsin
dilanbartos berdem6 16. Haftamda 2 tane ilaca başladım. Bebeğim şu an 5 haftalık. Bebeğime hiçbir yan etkisi olmadı. Zamanla dozu düşürüp bıraktım zaten. İyi ki kullanmışım çünkü hamileliğim güzel geçti ve bebeğim huzurlu ve mutlu bir bebek.
Umus dilanbartos okb hastasıyım ben psikiyatriye gittim bana ilaca başlamak yerine kafanı dağıt dedi dağıtabilsem zaten gitmem. Ama olmuyor günlerim çok zor geçiyor napacm bilmiyorum 😣
dilanbartos Kendinizi ‘ilaç kullanmayacağım, bebeğe zararlı’ falan diye boşuna kasmayın. Doktor verdi bu ilaçları ve ben faydasını gördüm. İyi ki de kullanmışım. Oğlum sağlıklı hatta 3 haftalıkken ilk uçak yolculuğunu bile yaptı. Unutmayın, siz ne kadar beynen ve bedenen sağlıklı olursanız bebeğiniz de o kadar sağlıklı olur.
cennetzeynep dilanbartos yazınızız ye i okuyorum arama yaparken gordüm yoğumuzu caresiz bi zmanda icime su serptiniz insallah hala kullanıyorsunuz dur formu
Irmakdkm Panik atak bendede var evlenmeden önce ilaçı bıraktım antidepresan 4 buçuk aylık evliyim 3 buçuk aylık hamileyim korkularım var nasıl olucak diye vesvese geliyo sürekli inşallah hayırlı doğumlar olur
arbustoo yaklaşık 12 senedir panik atak hastasıyım sürekli ilaç kullandım ve devam ediyorum 24 haftalık gebeyim cipralex 5 mg beni rahatlatmaya yetiyor sakinim mutluyum bebeğim bir problem yaşamadı bende öyle.. İçiniz rahat olsun siz rahat ve sağlıklı olduğunuz kadar bebeğinizde aynı derece sağlıklı ve huzurlu mutlu oluyor. sevgiler dilerim..
Umus arbustoo doktor eğer çok zorluyorsa lustral dedi ama ben korkuyorum bebeğe zararı olur mu . Ama diğer türlü ben iyi değil çok sık Atak geliyor
arbustoo Umus sizi en iyi doktorunuz bilir öyle dediyse uygulamaktan korkmayın. benim doktorum beni 12 senedir tanıyor neyi bana ve bebeğime iyi gelicek biliyor ona görede bir tedavi süreci oluşturdu.