Dlkk44 [silindi] erken gebelik testlerine de güven olmuyor canım çoğu yanlış sonuç veriyor kaset test al
Hulya2841 [silindi] ben adetime 3gün kala öğrendim hafif silik cıktı snra gittim kan tahlili ile dahada net öğrenmiş oldum🌝
bademli_puding [silindi] canım bazı erken gebelik testleri adetten 6 gün öncr kesin sonuç veriyor ben yapmıştım çıkmıştı
[silindi] Dlkk44 oyle bi suphelendim hevesim de var bebek yerlesse rahmime dunyalar benim olur ama daha 10 gun varken de sirf kasiklarim agriyor diye aklim hemen gebelige kaymasi da belki benim kuruntumdur :D bilmiyorum bekliyeyim en iyisi bir de hapla korunuyorum yani tutmamasi lazim bebegin Allahin isine de karisilmaz ama tutacak diyorsa her seye rahmen tutunur
Kardelenim53 Bence bekle predictor yaptım ben de 5 gün kala silik pozitif çıktı ertesi günü kan vereyim dedim negatif şimdi adet oldum
Dlkk44 [silindi] aynen öyle canım hakkında hayırlısı da ayıptır sorması özel değilse çok istiyosun anlaşılan neden hapla korunuyorsun
Betulkaraa34 Ben artimed marka almıştım silik sekilde çıkmıştı ama netti belliydi , 4 bucuk haftalik hamileymisim meger (suan 5 aylik olduk💖☺️) darısı sizin başınıza en kisa zamanda
[silindi] bademli_puding tamam ben yine sabirsiz olup stres yapmicam adetim gecikirse eger ki dusunmuyorum oyle olacagini test yaparim :( 💖
Bkmcnkr [silindi] adetinize 10 gün varsa yumurtlama gününüzden daha 3-4 gün geçmiş olmalı. Şuan erken gebelik testinde de çıkmaz. Adetinize 3 gün kala falan varsa cıkıyor
[silindi] Bkmcnkr beklenen adet tarihi 13-01 cuma yumurtlama gunu ne zaman oluyor benim icin 21-12 son adet tarihim beklenen adet 13-01 ve kasik agrim adetim bittiginden beri var
Bkmcnkr [silindi] 13 ocaktan 11 gün geri sayacaksınız yani dünmüş. Ama tam gününde oluyorsanız.. ½ gün kayma oluyorsa dediğim gibi 2 günde bir ilişki yaşarsanız daha garanti olabilir. Örnek 14 ocakta adet olacaksanız yumurtlama gününüz bugündür
en_guzel_emanetlerim [silindi] ben ilk hamileligimde kızımı adete 9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim bir kaç dakika içinde zar zor çıkmıştı çizgi aynı gün kan verdim beta hcg 11di şimdi 13 haftalık hamileyim bu bebeğimide adete 6 gün kala erken gebelik testiyle silik çizgi halinde gördüm bu çizgi ilk kızımda olan halinden dahada silikti kanda beta hcg 115di
[silindi] en_guzel_emanetlerim adetinize 9 gun kala tamam peki adet dongusu kac gundu en son adet bitiminden kac gun sonra ogrendiniz
en_guzel_emanetlerim [silindi] 28 29 gündü adet döngüsü fakat stres miydi neydi bilmiyorum adetim gecikmişti kına gecemde bile adetliydim düğün sabahı bitmiş gibiydi yıkanmıştım yinede ne olur ne olmaz diye gelinlik altina giydigim camasirda gunluk ped kullanmıştım 16 ağustosda evlendim son adet tarihim 4 eylüldü bende 26 eylülde hamile olduğumu öğrendim işte son adetten 22 gün sonra yani