mucizeolsunn 4-5 yıl kadar bende hasretle yaşadım. Bebek oldu düşük oldu, kimyasal oldu bi kez, bir olumsuz tüp bebek yaşadım. Ovülasyon testleri, doktor doktor gezdik. Vs vs vs. 4 yılım böyle geçti. Sonra 2. tüp bebeğimde tuttu. Fakat bu kezde üçüz gebeliğin ikizi dış gebelik olmuş. Sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim sezeryan oldum. Her zaman Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin derdim. Açıkçası yanlış anlaşılmasın sizin kadar üzülmedim ben. Daha çok gezerim tozarım eğlenirim diye düşündüm. Öyle de yaptım. Şehir şehir gezdik eşimle, tatil yaptık vs. Ama aramızda çocuk mevzusunu açmıyorduk bile. Kimseyle de konuşmazdım. Çünkü o benim nasibimde varsa Rabbimin en güzel zamanda bana onu vereceğini biliyordum. Sizde böyle düşünün üzülmeyin. Olmayan her günü değerlendirin farklı şeylerle. Bunları düşünmek yerine 10 yıl sonrayı düşünün. Arkadaşınız eşiniz aileniz hiç farketmez bunları konuşmak yerine daha eğlenceli şeyler konuşun. Ve kendime şunu da diyordum insanların 20-25 yıl olmamış benim 3-5 sene olmamış ne olacak sanki diye düşünürdüm. Sizden kötüsünü düşünün. O da sizi rahatlatacaktır. Bide bir şeylerle uğraşın. Ben 2 Yıldır hem amigurumi hem bebek yelekleri ördüm koydum. Şimdi hamileyim çok şükür. Kullanmayı nasip ederse rabbim hayallerle ilmek ilmek işlediklerimi kullanacağım. Sizde kendinize bi uğraş edinin. Güzel şeyler hayal edin. Nasibinizde olan size bir şekilde gelecektir. Buda imtihan. Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın. Hayırlı sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin inşallah 🤲🏻🫶🏻