mucizeolsunn cnm öncelikle eşine bakılmış sorun yok bu çok iyi. Senin hormonlara da bakıldığını düşünüyorum. İlk olarak yumurtlama takibi yapıyor musun ? Ovulasyon testi ile ?? Ve mutlaka rahim filmi çekilmen gerekiyor, şöyle diyim evet tüplerin açık olabilir ama bu konuyla ilgili çok doktor videosu var dinledim okudum şöyle diyorlar tüpler açık olsa da yapışıklık olabiliyor ve verdikleri ilaç tüpleri tertemiz yapıp sperm geçişini sağlıyor. Senin gibi olup yani sebepsiz infertilite olup rahim filmi sonrası hamile kalan o kadar çok insan var ki hepsini burada forumda bulabilirsin. Sen şimdi gidip tüp bebek yaptırmak istesen sana direkt rahim filmi çekerler. Çekmeyen o doktorada söyleyecek çok şey varda nys.. ve özele gidip parayı basarsan rahim filmini de çektirirsin, Sonomed sanırım yanlış söylemeyeyim adını , bu konuda çok başarılı. Sırf bu iş için özel yerler var, kimsede senin dosyanda ne yazdığına bakmaz, rahim filmi çekileceğim diyorsun ödemeni yapıyorsun. Yaşının genç olması dezavantaj değil tam tersi avantaj senin için.