Selam guzel Annelerim ve anne adaylarim,
Nasilsiniz iyimisiniz?
Bende dusuk calisan tiroid var hergun 125mg L-Thyroxine yutuyorum ve extra 2 gun 100 luk yutuyorum. Daha onceki iki yavrumdada yuttum ve saglikla dunyaya geldiler hic bi sorunlari yok elhamdulillah biri 9 digeri 2 yasinda. Ondan sonra 2 bebek dusurdum son olarak yine kaybettim. Doktoruma gore degerlerim duzelmis durumda ve dusuklerin sebebi tiroidin degil dedi sagliksiz bebelerdi dedi ama omur boyu yutmam gerekio bu ilaclari kendim icin.
Ben bu dusukleri tabiki Allahin takdiri olarak goruyorum vardir bi hayir diyip sukur ediorum. Bugun kayinvalidem esime saymis da saymis senin karin hasta 3cu cocuk neyinize ya duser ya sakat dogar ara verin yapmayin demis tiroid hastasi olan bi kadinin cocuklari demis. Ben iki tane aslanlar gibi bi kiz bi oglan evlat getirdim dunyaya elhamdulillah Rabbim nasip etti ve oldu ozamanda ilaclar kullaniodum. Kaynanamin bu diyisine asiri kalbim kirildi esimde butun iliskisini kesmis asla kimseye sirrini verme annem bile olsa neler neler yapti bana sabah sabah dedi hayat burnumdan geldi calisamiorum dedi. Ve asla annemle gorumeyeceksin ne sen ne cocuklar dedi. Bende herzaman esim ne derse onu yaparim zaten ki kaynanamin boyle demesi tovbe haşa sen Allahmisin nasil boyle diyebilirsin. Siz ne dusunuyosunuz. Benden kaynaklimi benden dolayimi olmuyo?
Sevgiler Ebru