dezgi Gamzelit canım valla çok dua etmiştim eğer hamileysem yılbaşında ogreniyim de hediye olarak eşime soyleyim diye 😄 allah nasip etti resmen tahmini yumurtlama ustunden 9 gün geçmişti testim hayalet çizgi 11 gun sonra da net çıktı 😍
Gamzelit dezgi kız maşallah bizde ediyoruz da anacım yumurtlamadan 9 gün sonra da test yapmamalıyız yapmamalıyım yapmamalıyım dur beni dürtme nolur zaten sabırsız bekliyorum 🤭🥰🥰
yusram68 minikmucizeemaak bende ya yaniyorum gece en son adetimden sonra basladi her gece soguktan titreyen benn petekleri de acmiyoruz sagliksiz diye gece gece usumu aciyorum esim ortuyor yapma diyorum sacmalama cok soguk diyo ben ateslniyorum hepten ondan da suphelerim artiyor
minikmucizeemaak yusram68 Dün bütün belirtiler bende giderken dün geceden itibaren sadece kasık ce bel ağrım var adetime 10 gün var nasip inşAllah bu ay sağlıkla bebeğimin haberini alırım🤲🏻❤️
Sudesu_1 yusram68 beklemmen zor 🫤 benim bu ay yine aynı ağrılarım var bakalım benimde bat 8 gün filan var
dezgi Gamzelit ayy çok tatlısın evet sabretmek daha güzel daha kesin sonuç veriyor sen biraz daha bekle ne kadar var regline❤️😍
Hamile_Teacher Yumurtlama dönemini değerlendirdik, Benimde adetime 12 gün var hafif bel ağrım ara ara kasık ağrım var ama kasığımın bi sağ bi sol bazende ortası ağrıyo neden acaba. Birde bu ara tiksinme oldu çok yiyeceklerden bazı kokulardan
Gamzelit dezgi benim 8gün kaldı bekliyorum yumurta kalitesi ve yumurtlama desteği için bu ay ilaç kullandım bir kürtajım va
aylince23 Göğüslerim şişmişti balon gibi iki hamileliğimde de 3 haftalıkken öğrendim. Bi de çok ilginç ama benim ilişkiden sonra 2 gün garip bi akıntım oldu o zaman tuttuğunu anladım yani belki saçma gelebilir sizlere. Hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum dolayısıyla🙈🙈
zeynepnur38 yusram68 ben adete 4 5 gun kala öğrendim. Mide bulantısı kusmadan acile gittim. Hamile olma beklentim sıfırdır olmuyordu. Doktor hamile olabilirsin demesine rağmen test bile yaptırmadım düşün. Baş dönmesi bulantı halsizlik çok kötüydü kabus gibi 3 aydi