Seyma61 29+5 haftamdayim bebegim iki hafta geri gorunuyor boyle durum yasayan var mi ne yersem haftasini tamamlar yardimci olun lutfen
A_syma Seyma61 Süt Muz Kasar Ceviz Kefir Tahin pekmez Helva Yumurta Yogurt Duzenli tuketin. Suyunuzu bol icin.
Sareceee Seyma61 Bak zaten yazılmış herşey sakın ihmal etme benim Bebeğimin 2 hafta geriliği vardı sonra 5 güne düştü dün 2 gün önde olduğunu öğrendim 36+2 haftalık hamileyim
kubussc Sareceee bu yazılanları ne kadar tükettiniz peki? Benim bebeğim de biraz zayıf aslında tüketmeye çalışıyorum bu besinleri ama yeterli gelmiyor sanırım😞
Sareceee A_syma Hiç korkma nasıl ağlamıştım bide üniversiteyr sevk ettiler beni perinatolojiye falan 2 ayda toparlandı sükür şimdi son ayımdayım
Seyma61 Sareceee benide yolladi daha gitmedim perinatolojide ne yapiyorlar yani ultrasyonda mi takip gene
Sareceee kubussc Gece yatmadan kendine adet edin süt bı tane muz biraz ceviz mutlaka tüket bunları yemeklerinde ete yer ver tavuk yeşil mercimek bakliyat yemeklerini ihmal etme balık haftada bir tüketmeye çalış toparlanıcaktır inşallah
Bus-K13 Bende 29.haftadayım 2 hafta geriden geliyor yeni 1kilo grama ulaştık tedirginliğim çok büyük neler yapmamız gerektiği ile detaylı bilgi verirseniz bende çok sevinirim bende 1 muz 1 bardak süt biraz badem tüketmeye çalışıyorum
Eliflara Sizin kac haftayken kac kilo dogdu acaba bebeginiz. Bi sorun oldumu geriden gelmesi. Benim bebegimde geriden geliyor