BetusEbe Progesteron değerim 16.1 di doktorum 100 mg progestan verdi sizler değeriniz kaç iken başladınız 5+2 haftalık gebeyim
Sinem0135 BetusEbe kuzum bende hiç değere bakılmadı lekelenmem var diye 200 mg hapı vajinal yoldan kullan dedı
Beyza44 BetusEbe hiç değere bakmadi kesede ağrı görüyorum dedi bı hafta ağızdan aldım 5 haftalık falandi başladığım da 1 hafta sonra da bıraktım ❣️
Babyugur_ BetusEbe Bende 5+1.ama benimde progestan degerim 9.09 çıkdı,doktor cok dusuk dedi,progestan hap yazdi,Cok endiseliyim 😕
Mrvtstn Sinem0135 merhaba ilacı vajinal kullandıktan sonra bi süre sonra ilaçta geri akma oluyor mu sizde bende düşük riskinden dolayı kullanıyorum bi süre sonra ilaç erimiz halde bir kısmı geri geliyor normal mi değil mi anlayamadım
Sinem0135 Mrvtstn normal canım bende de oluyor doktor iyice ittir demişti ona rağmen bende de gelıyeı
Frht-cnss Kese görünür görünmez 4+3 den 10+3 e kadar 200 mg vajinal olark günde iki kez kullandım değerim 15.40 dı
Uzay1907 5.haftadan 5 aylık oluncaya kadar 200mg vajinal kullandım bir de doktorum 3 saat kalkmayı yasaklamıştı ilk trimester aşırı zor oluyordu tuvalet açısından:) evet beyaz beyaz akma yapıyordu