Yavuz123 Kızlar dün gece ovülasyon testi yaptım saat 11 gibi. En son ki aadet tarihi başlangıcım geçen ayın 22siydi. Sizce yumurtlama ne zaman ? https://www.hizliresim.com/n1j911r
Miracleee Her gün aynı saatte yapman gerekiyor. Sabah ilk idrarını yaptıktan sonra öğlen 12-4 arası bir saat belirler. Bir saat sıvı alımını kes ve yap. Sadece bir kez yap günde. Yoksa çok kafan karışır. Bu test de zaten henüz yumurtla da yok
Yavuz123 Miracleee çok teşekkür ederim zaten gün aşırı ilişki oluyor 1 gün ara verip yapıyoruz yumurtlama günlerimi atlamamak için
ummuhan3 Yavuz123 Ben ovulasyon ile öğrendim akıntım da vardı , dünde catlama günümdü. Acaba değerlendirmeye gerek varmi hala ??
Yavuz123 ummuhan3 değerlendirmekte fayda var ben 1 gün ara verip mutlaka değerlendiriyorum bu dönemde 🥰
Yavuz123 ummuhan3 bendede aynı durum oluyor canım bizde 1 senedir evliyiz mayıstan beri deniyoruz çocuk olması için. Eşimde bende kontrollerimizi yaptırdık hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Çok stres altındaydım ama bu aydan itibaren çocuğu kafamdan attım ilişkiye girmeden çocuk fikriyle hareket etmiyorum namazımı kılıp dua ediyorum inşallah bu aydan sonra tutar diye ümit ediyorum. Doktorum stres çok önemli dedi o hayatında olduğu sürece çocuğu geri itersin onu kafandan at ve kendini rahat bırak o geleceği zamanı vakti iyi biliyor dedi. Bende dediklerini uyguluyorum folik asit kullanıyorum eğer aadet düzensizliği varsa onu da dengeliyor 🥰
ummuhan3 Yavuz123 Anladim bende 1.5 yıl oldu evleneli , 5 aydır deniyoruz stres var evet , folikasit kullanıyorum 3 aydır, bakalım hayırlısı olsun canım ocak mucizesi bekliyoruz 🌸🌸🌸
Yavuz123 momyy__ evet canım bende öyle hesaplıyorum bazen erkende olabiliyor yumurtlama dönemi bakalım nasip gün aşırı denemeye devam umarım tutar bu ay 😌
Yavuz123 ummuhan3 umarım yeni yıl bizim yılımız olur Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin güzel haberler olursa buradan birbirimize haber veririz inşallah ❤️