arbukreacok Ali Ekiz’e gidiyorum. Kendisi en iyi perinatologlardan biridir aynı zamanda,950 tl muayene ücreti. 25.000 tl doğum ücreti 2022 içindi tabi şuan ne olur bilemiyorum. Hastanede 12.000 tl. Herkesin sağlıkla kucağına almasını dilerim yavrusunu.
Eliff042_ HappyMom ben konya ali kemal belviranli kadın doğum ve çocuk hastanesine gidiyorum özel hastane değil devlet hastanesi doktorum bahar taş ve çok çok memnunum ilk çocuğumda doktorum başka doktordu fethiye şahin di ismi yine aynı hastaneydi ama selçuklu üniversitesi tıp fakültesi hastanesi nde yapmıştım doğumumu bu sefer tam emin değilim hangi hastanede doğum yapacağıma
NaimeYilmaz HappyMom Tüm annelerimizin sağlıklı takip sağlayabilmesi için sadece soruları cevaplayınız lütfen. Aksi olursa yorumlar silinecektir. Birbirinize olan sorularınız için kişinin profiline tıklayarak sağ üstten özel mesaj oluşturabilirsiniz. 🥰
Hicranekinci Kızlar İstanbul Zeytinburnu için bugün bir hastaneye daha sordum. SGK Normal doğum ücreti herşey dahil 6000 tl, sezeryan ücreti 8000 tl imiş.
bdh Aynenkanka bu çevre hep böyle ya, canan hanım olmasa başka yer bakılabilir ama çok seviyorum kendisini. katlanacağız mecbur 🤷🏼♀️
AhuMtl Mervesultan yani belli değil normal veya sezeryan 25+3 şuan . Akın azman a gidiyorum ben kliniğine . O orda yaptiriyormus. Oyle demişti . Bende ondan merak ediyorum şuanda ne kadar acaba diye.
busrabrbr Babyboy merhaba ben de aynı hastanede başka bi doktora gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum Rahime hanım nasıl memnun musunuz ? Numarasını veriyor mu ? İlgili mi ? , 14 haftadayım ben tea hanıma gidiyorum aslında ilgili bi doktor ama maalesef ısınamadım bi türlü kendisine .