Hiradefne Afyon arastirma hastanesi fatih Çelik doktorum muane 240tl doğdum ne kadar bilmiyorum sormadım 😊nts vs ucretsiz araştırma olduğu için
nutellaningizlitarifiyim HappyMom 📎Hatay/Antakya Özel Defne Hastanesi Filiz Altınok Yiğit 📎Muayene ücreti 290₺ 📎Doğum(sezaryen/normal):6000₺ Zam var mı şu an bilmiyorum perşembe muayenem var fiyat değiştiyse tekrar yazarım
nutellaningizlitarifiyim nutellaningizlitarifiyim HappyMom Güncelleme ‼️ 📎Hatay/Antakya Özel Defne Hastanesi Filiz Altınok Yiğit 📎Muayene:400 ₺ 📎Doğum(sezaryen/normal):9000 ₺
byzahtb Devlet hastane yakacik Kadin dogum 3 tane kadin doktor gezdim hic birinden memnun kalamadim. Kartal outfit kirdara bayan doktor gidecem giden memnun olan tavsiye verecek bayan doktor varmi kartalda outfit kirdarda hanim iyi ilgili birine denk gelemedim ya
[silindi] HappyMom istanbul Dragos Bezmialem- Kenan Karaca- normal ve sezaryen ücreti aynı. 5500tl fiyatı bu ay zam gelicekti 7bin filan olmuştur.
Merveaslann Çok fazla hastahaneye gittim kafamı çok karıştırıyorlardı şu anda Gültepe Avicenna Cem Ardıç’a gidiyorum memnunum sadece çok yoğun bi doktor whatsapptan vs asistanla iletişime geçiliyor
Yoana İstanbul esenler avicenna hastanesine gidiyorum,300 tl en son kontrole gittiğimde ama zam olmuş galiba.Doktorum İbrahim Çelebi çoook memnunum doktorumdan …
Bilgelihayat HappyMom Ankara Özel Ortadoğu hastanesi, Dr. Hande Kaçar Balaban. Doğum paketi aldım ben Haziran’da 9250₺. Çok memnunum hastaneden ve doktorumdan.
begumt HappyMom İstanbul Anadolu yakasinda Academic Hospital’a gidiyorum. Doktorumuz Ertan Ozen. Cok memnunuz. Dogum paketi almistik 4 ay once 20.000 liraydi. Sgk gecmiyormus 800 tl muayene ücreti vardi. Ben paket aldigim icin 10 muayene, yatis, tahliller vs hepsi içindeydim.
Aselhumaninannesi HappyMom Kocaeli umuttepeye gidiyorum yarı özel yarı devlet şeklinde ücret odemiyorum muayenelerinde çok güzel ilgili doktorlar bölümdekiler
Korkmazrabia HappyMom İstanbul kartal yakacık devlet hastanesine gidiyorum çok memnunum daha önce gittiğim hiç bir devlet hastanesinde bu kadar ilgi güler yüz görmemiştim birde hamileliğimin ilk zamanlarında özel hastaneye de gidiyordum ordanda çok emnundum ama şuan muayene ücreti pahalı olduğu için gitmiyorum
Emel_dmn 🌸İstanbul Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Mete sarıözkan doktorum Bugün muayeneye gittim muayene ücreti 600 tl Normal doğum 11.000 zorunlu sezeryan 12.500 isteğe bağlı sezeryan 17.500 güncel fiyatları aldım
Lazz61 HappyMom Yalova Devlet hastanesine gidiyorum. Hakan by e çokta memnunum 🥰 özelde sigortam olmadığı için servet harcamam lazım heralde
Dmrbs18 İstanbul Pendik Yüzyıl Hastanesi Dr Hale kayıran . Şuan memnunum inşallah böyle devam eder 😊 muane en son 412 TL di şuan kaç oldu bilmiyorum
CmreKsidar HappyMom Muğla/Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yahya Kemal Koçyiğit doktorumdan aşırı memnunum. Sevilen bi doktor. Muayene ücreti 250 ydi yılbaşından sonra 310 TL olmuş. 250 iken sezeryan 9.500 normal 7.500 dü şimdi ne oldu bilmiyorum sormadım.
HappyEnd-88 HappyMom Kayseri Özel Erciyes Kartal Hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu 415 TL sigorta olduğu için muayene ücreti. Doğum henüz belli değil 31+5 olduk 🧿
Esssna İstanbul afiyet hastanesi fazilet görgülü muayne 350ydi 550 oldu Normal Doğum 6500 dü 8500 oldu sezaryan 9000🥲
Deniz21_ Diyarbakır Özel Bağlar hastanesi Dr Hıdır budak muayene ücreti 125 doğum ücreti henüz bilmiyorum
esiaks HappyMom Sultanbeyli’de özel kliniği olan Nurdan Öztürk Yazıcı’ya gidiyorum. Normalde muayene fiyatı 400₺ idi. Ocaktan itibaren 600₺ oldu.
Bulutt61 Istanbul anadolu yakasi emsey hastanesi dr.Canan yilmaz gidiyorum muayne ucreti yilbasindan once 565tldi simdi nekadar bilmiyorum dogum da ssk 10 bin +epidural 1.500 tldi ama yilbasindan sonra fiyatlar yukselicekti nekadardir suan bilemiyorum
Oslemmmm Doktorum Hüseyin Arık Ataşehirde özel klinik. 600 TL muayene 250 TL Nst ücreti idi, muayene ücreti 750 TL oldu. Merakla doğum ücretini bekliyoruz bakalım.