1nazlitrn_ 3 Aydır korunmuyoruz 10 aylık bir kızım var şüphe üzerine test yaptım dün gece 12 çeyrek civarında silik bir çizgi var ama emin olamadım
hilaltrkgl 1nazlitrn_ silikse muhtemelen bebek daha çk küçüktür o yüzden öyle çkmıştır ama fotoğraf eklersenz ordan bakalm
melikessuuu 1nazlitrn_ bence testi sabah saatlerinde yeniden yap canım. Kuruma çizgisine benziyor daha çok ya da gece yaptığın için çok çok silik
1nazlitrn_ Tiiffany evet ama baya silik emin olamadım şimdi adetime 1 gün var hala olmadım adet belirtim de yok
1nazlitrn_ https://resimyukle.io/r/ilrtFoozVK umarım doğru yapabilmişimdir fotoğraf olayını pek beceremiyorum paylaşmayı😂
M2k2_i-2 Hocam ben çizgi görmedim açıkcası ama dediğiniz gibi çok silikse hayırlı olsun büyük ihtimalle bebeğiniz var
Yeldaozturk12 Bence var 🥲hayırlı uğurlu olsun ben gördüm ilk yaptığım test benimde böyleydi.tabi bu ilk on dkda ciktiysa
1nazlitrn_ Yeldaozturk12 Ben de ilk hamileliğimde silik çizgiyle öğrenmiştim birkaç gün sonra tekrar yaptığımda netti ama bu kadar silik görmedim hiç