Zehraa6 Hanımlar bebeğim henüz doğmadı ama stok yapmak istiyorum ilk etapta yendi doğan bebek hangi numara kullanır ve stok için hangi numalardan almalıyım yardımcı olur musunuz
Tiiffany Zehraa6 stok yapmayin derim gerçekten her bebege yaramıyor. Bakın benımde 3.bebegım hıc bırınde stok yapmadim. Herseyı yapın ama bezde olmuyor:) Ben son ay aldım bebegin kilosunu öğrenip ona göre iyikide öyle yapmışım kilolu dogmuştu
cahillesohbetikestim Zehraa6 stok yapmayı çok öneriyorum. Çünkü her bez her bebeğe olmuyor. Pişik yapma durumuna göre alırsınız doğunca 🥰
Cdem21 Zehraa6 bence hiç stok yapma ben baby turco almıştım 1 paket 1 numara ilk pakette sıkıntı yaşamadım 2-3 pakette dışına sızdırmaya başladı sleepy sipariş verdim birde onu deneyeceğim dedim iyiki stok yapmamışım
Nazlimom Zehraa6 stok yapmayın ben yapmamıştım yenidoğan bezi almadim cok küçük oluyolar direk 1 numara baby turco aldım ve çabuk büyüdükleri için bez numarasıda değişiyor aldıklarınızdan artıyor bile
Cdem21 Zehraa6 biz 21 günlüğüz 4.paketteyiz 1 numarada😅ama benim kızım zayıf doğdu biraz ondan galiba çoğu hemen 2 ile başlayıp 3 e geçiyormuş
cahillesohbetikestim Zehraa6 ilk başta 1 paket 1 numara sonrasında 2 numara ya da direk 3 numaraya geçersin canım bebeğin kilosuna göre de belirlersin numarasını