Gunay_14_18 Merhaba kizlar❤️ 10haftalik hamileyim Herseyi tuzla yemek isteyi var kiviyi,elmayi,anansi bile tuzla yedim)) bide domates salatalik tuz limon suyunu dokub yiyorum ancak oyle yiye biliyorum) zararlimidir?
ArvenMom Gunay_14_18 ahahahaha sen bensin deli gibi herşeyi tuzlu yedim dozunda oda abartmadan bi zararı olmadı 🥰
Asfdg Gunay_14_18 ay yemeyin biliyorum çok güzel geliyor ama çok zararlı bende ilk gebeliğimde elime tuz döküp yiyesim geliyodu salatalık tuzluyodm tabakta kalan tuzlu suyunu bile içiyodm çok hoşuma gidiyodu son aylarda tansiyonlarım hiç düşmedi 38. Haftada gebelik zehirlenmesi yaşadım tansiyon yüksekliğinden şimdi 2. Ye hamileyim normalde de yemeklere tadına bakmadan tuz atan biriyimdir ama bu defa da tansiyonlarım biraz yüksek çıkmaya başlayınca korktum doktor tamamen tuzu kesmemi söyledi
Aybukedg Gunay_14_18 sodyum ve iyot değerlerinize baktırın. Ben de çok tuzlu yiyodum ilk 3 ay kilo almamıştım ama ödem toplamıştım. 2. Trimesterde tuz yeme isteğim gitmişti. Cinsiyet erkek 🤗
berceste5155 Gunay_14_18 ilk aylarda elmayı karabiber tuz ve limonla salata gibi yedim limonu tuza banıp yedim kabuğuyla beraber çok lezzetli geliyordu
Gunay_14_18 ArvenMom bende oyle tuz yemek istiyorum) sanki bedenimde tuz bitmis))) genelde ben tatli severim tuz cokda sevmem
Esoli Başta bende öyle yaptım çünkü midem bulanıyordu hep son üç ay ödem oluyor o yüzden zararlı ama 10 hafta erken bence bişey olmaz tahlillerde bir sorun olursa çıkar zaten ama stres olmaya gerek yok afiyet olsun ☺️
Gunay_14_18 Esoli yo cok fazla yemedim canim istedi biraz tuzla yemek)) yedim cok)) Ben ilk hamileliyimde tuz eksi hic birsey yemedim sevmedim tatliyla yatib yatliyla kalkdim) ama simdi midem bulaniyor tuzsuz yeyince ekside cok yiyorum)
ArvenMom Gunay_14_18 tatlı severdim ama nefret ettim ağzıma sürmüyorum aldığım herşey tuzlu ahahaha 🤣🤣🤣🤣
Mire Benim de acı yiyesim geliyor normalde acıyla hiç aram yok acı biber turşusunu ağzıma atıp çiğniyorum sonra ağzım yanıyo o an iyi oluyorum sonra hemen ağzımın yanması geçsin istiyorum 8 haftalık hamileyim
Gunay_14_18 Mire Ben ilk gebeliyimde daha hamileluyimi bilmiyordum portakal ve aci biber tursundan tiksinmiwdim hala bende o kaldi bebekler dogdukdan sonrada aci biber tursusunda tiksiniyorum bu gebeliyimde istiyorum acili tusunu istemiyorum
Gunay_14_18 ArvenMom Biliyorum canim Bunlar hepsi hurafe ) ben kiz istediyim icin birazda olsa ovutuyorum kendimi😂