Busra9696 6+2 haftalık gebeyim ama idrar yolu enfeksiyonum var kızlar önerisi olan var mı nasıl geçer doktora gitmeme bir hafta var daha kontrole gidince sorucam ama daha da gün var
Fatossahin Busra9696 bol bol su iceceksin canim hijyene dikkat onun dışında enfeksiyon yuksekse ilac baslar doktor ama haftan yeni oldugu icin cok dikkatli olmalisin enfeksiyon tehlikeli olabiliyor ama korkma gebelikte de yaşamayan yoktur
2022bebeki Busra9696 Bol su , iç çamaşırı utuleyerek giymek, tuvalet hijyeni ekstra dikkat etmek gerekiyor bir de dut kürü var ama sizin haftaniz küçük bence denemeyin
Aylin355 Busra9696 Bende bol limonlu su içmenizi tavsiye ediyorum birde wcye girdikçe sirkeli suyla yıkarsanız onun da çok faydası var
yasmn41 Busra9696 bol bol yaban mersini yemeni öneririm bana cok iyi geliyo tabi bir de bol su. Ve hijyen cok önemli. Gecmis olsun
Mrve72 Ben bol su içerek geçirdim enfeksiyonu. Günde en az iki litre içmelisin ben fazlasını içiyorum
Mire Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı hatta normal değeri 1-3 arasında olan lökosit bende 17ydi doktor üromisin verdi bir gece içtim tadı berbat öyle geçti sonra şuan iyiyim ben de seninle aynı haftada idrar yolları enf olmuştum şuan 8+2 yim