Tugbapak82- 36+5 ve hala bebeğimin başı yukarda ve doktorum 38 kadar bekleriz döndü döndü dönmedi sezeryan dedi ama bana kalırsa sezeryana kendini hazırla pek dönecek gibi değil bu haftadan sonra dedi bende normal doğum istiyorum sizce 40 lara kadar beklemeli miyim yoksa doktorum ne derse onu dinlemeli miyim bi yanım da bekleyecek güç yok bian önce kavuşmak istiyorum bi yanımda normal doğum için katlan diyor çok karışıgım
Cherry95 Tugbapak82- 35. haftadayım aynı şekilde bebek ters. Doktorumda sezeryan aklımızda olsun dedi. Bir gün de bile değişir ama gidişat değişmeyecek gibi görünüyor dedi. Ebeme sordum o da aynı şekilde ters kalabilir sezeryan aklımızda olsun dedi 😞 ne yapalım sağlıkla gelsin de kuzucuk nasıl isterse artık
Sevdesh Tugbapak82- benim 32 de döndü ama 31 de doktoruma sorduğumda son hafta bile dönebilir demişti
Sedoa_ Tugbapak82- 32 de başaşağı döndü normal doğum için 12 saat sancı çektim ama kanala girmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım
11115 Tugbapak82- bende 29 haftada dönmüşdü, ama bi arkadaşımda doğuma 1 gün kala döndü, dönə biliyor yani, bekleye bilirsin, doktorlar hep kolaya kaçıyor, bu sezeryan yapmak takıntılarına anlam veremiyorum
Tugbapak82- Ikicocukannesi32 doktor dönmez dönmez diyip aklımı karıştırıyor bi doktorlada yetinmedim başka doktorada gittim özele gidiyorum para için mi sezeryan diyor diye devlete gideyim birde dedim devletteki doktorda tutturdu dönmez bebeğin hala makat pozisyonunda böyle doguramazsın
Tugba_23 Normal doğum yapan biri olarak eğer istiyorsanız normal bekleyin derim , bebeğiniz ve sizin sağlığınız tehlikede olmadığı sürece beklemenin zararı değil faydası olur benim bebeğimin de eşi çok geç yukarı çıktı ama ben beklemiştim 39 da doğurdum hatta hala doğurmayacaktım doktor nişanı bozdu 😅
Ikicocukannesi32 Tugbapak82- kendinizi donmeyecegine odaklamayin Allah büyük hayırlısı ne ise o olur inşallah
Tugba_23 Cherry95 Tugbapak82- https://www.gebe.com/anne-karninda-ters-duran-bebegi-dondurmek-mumkun-mu/amp Bunları inceleyip denediniz mi😅
Busbusu Bnde 36+6 yım ters bebeğim doktorum artık dönmez sezaryan için gün verelim dedi ve haftaya Çarşambaya gün verdi ztn normal doğuma bidaha adepte olamam aklıma bı kere düştü 😀 hemde bebek beklersek kilosu önden gidiyo normal doğumda seni zorlar dedi iyice soğudum normal dogumdb
Cherry95 Tugba_23 Sadece bunları değil daha fazlasını da deniyorum 🙈 merdiven çıkma çömelme yoga duruşları yarım köprü vs.
melike_33 İlk oglum da son haftada döndü cnm ama suyum gelip sancim bi türlü olmadığı için doktor sezeryqna aldı. Bekle bencede sezeryan ileri deki dönemlerde zor ikinci gebeliğim dikis yerlerim çok ağrıdı ne kadar zamn geçerse geçsin ağır bi iş yapamıyorsun o yuzden ikinci plan da sezeryan olması daha mantıklı
Tugbapak82- melike_33 işte kısmetimizde ne varsa o oluyor Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşaAllah