moooms Kızlar 13. Haftama girdim karnımın alt bölgesi hafif şiş sadece ben hissediyorum ama varlığını hissetmek çok güzel 💗
beyzacmvrc moooms 4. Ayimiza girdik pantolonlarim falan artık olmuyor 😄 Ben dar giymediğim için çok belli olmuyor dışardan
Betulisik moooms ben bugün 35 haftalık oldum karnım büyümedi çok 😁 not alde görsen 5 aylık falan dersin
Liliales moooms 19. Haftadayım pantolonlarım kapanmamaya başladı dar gömleklerim de kapanmıyor 😂 ama hafif tombul bi kadının göbeği gibi hamile göbeği gibi değil heralde 5. aydan sonra yuvarlaklaşıyor. Bu arada trendyoldan pantolon beli için genişletici bir şey aldım çok kullanışlı hala giyebiliyorum pantolonları tavsiye ederim 😊
moooms Asiye21 ya ben hayatım boyunca hiç göbekli bi insan olmadım iç karınla alakası varmış şuan hamile göbeği gibi değilde kendim hissedeceğim şişlik var 🙈
Biryeniannee moooms bizde bugun 13. Haftaya girdik göbeğim büyüdü gözle görülür ama bazen kabızlıktan dolayi da çok sisiyor onu farkettim
elifsugrcn moooms zaten hafif göbekli bir insandım şimdiye kadar harkes kilo almışsın diyordu artık hamile oldugum anlaşılıyor bir anda yuvarlaklaştı 22+3
femme moooms çok çok az vi göbeğim vardı zaten ama yarın 13 haftaya giriyoruz karnim çok büyüdü , haftasına göre buyuk ama şişkinlik ve arada olan kabizliktan diye düşünüyorum
ilknur8484 Kişiden kişiye değişiyor bu. Benle arada bir ay olan arkadaşımdan daha küçük göbeğim var mesela o hamile gibi ben değilim. İç karın genisligi gerçekten çok önemli. Benimki 25 ten sonra hafiften büyüdü. 30 dan sonra hamile olduğum dışardan yavaştan belli oluyordu şuan 35 oldu nerdeyse ama hiç 8 aylık gibi değil.
Btl_3438 ilknur8484 bende 30 haftalık oldum benimde aman aman bir belirginligi yok dar biseyler giymedikçe
MeltemEA Dördüncü aydan sonra belli olmaya başladı5 te fırladı,6.aydayız 9 aylık gibiyim karnım bayağı büyük ve çok zorlanıyorum dönerken,uyurken,giyinirken,yürürken ağır kalça ağrısı büyük karın çokta iyi bişey değil🙄
catandgirlmom Liliales aynıyızzz 😂 bende tombiş biri gibiyimm pantlar vs olmuyor zaten tayt alıyorum onlarda belden bol geliyor karnım çok değil diye, 4 kilo aldım hığğ korkuyorum bugün sağlıklı beslenmeye başladım 😂 ekmeksiz kahvaltılar sağlıklı atıştırmalıklar 🌸
catandgirlmom moooms ben 19. Haftadayım ama göbüşüm sanırsın yağlı göbüş 😂 hamile olduğunh bilmeyen göbekli biri sanar.. artık göbüş büyüsede hamile gibi görünsem 🥲