Canım bence başla battaniye gibi şeylerle mesela. Detaylıya gir daha hızlı devam et Önce kendi ihtiyaçlarını bitir. Allah yaşatmasın hiçbirimize ama erken doğum olursa bebekler için sadece bez istiyorlar ama biz doğum yaptığımızdan ötürü her şeye ihtiyacımız oluyor. Şu an 29+5teyim benim her şeyim bitti bir kaç eksik var onlarda olmasa da olur gerekirse alınır cinsten şeyler. Bugün ağlaya ağlaya ütü yaptım desem yeridir ikiz olunca erkenden ağırlaşıyoruz. Son haftalarda artık olabildiğince yat diyor doktor vs. O yüzden halletmekte yarar var. Bende aynı korkuları yaşıyordum. Ya bişey olursa o odaya giremem naparım eşyaları diye düşündüm sonra dedim ki neyimizin garantisi var? Doğumda ölende var yaşı dolmadan ölende benim yarınımın garantisi de yok. E o zaman yaşayamazdık akşama yemek yapmak bile bi hsxırlık değil midir ki maalesef ölüm her zaman herkes için her an mümkün. O masum bebişler için en hayırlısını dileyip Allaha dua ederek gün geçirmekten başka elden gelen bir şey yok. Böyle ihtimaller için gecikme derim. Aklından böyle düşünceleri at een hayırlısı bizim için olucak de hep 🙏🏻