Gulyaz 20dakkada bir tuvalete idrara gidiyorum böbreklerimi ultrasonada saldim her sey normal cikdi ama yinede siklikla tekrarlaniyor sizdede böyle bir durum oluyormu?
EsraakanY Gulyaz valla canım ben de öyleydim 2. Trimestere geçince biraz rahat ettim ya. Özellikle geceleri kalkmak iş hayatımı çok olumsuz etkilemişti
Melisahsendursun Gulyaz normal canim bunsan sonra hep boyle zaten ben ilk hafgalarda nerdeyse tuvaletin onuna yatak atacaktim artik o derceydi hani enfeksiyon falanda yoktu doktor normal diyordu
Melikecoban Ben de 8 haftalıgım suan.iki haftadır gece uyuyamıyorum tuvalete gitmekten.yoruldum artık saat başı kalkıyorum ve kasıklarım patlayacak gibi oluyor sanki saatlerdir yapmıyormuşum gibi😧
Seden Ilk 2 ay hic biseyim yoktu ama 16.ve 17.haftalarda mahvoldum 15 dkda bi lavaboya gider mi insan 😂 18.haftam bitmek uzere bi tik azaldı gibi
Gulyaz Bilmiyorumki bazıları piskolojikman diuor doktor normal diuor ama her dakka gitdiyim icin rahatsiz oluyorum dışariya rahat cikamiyorum bu yüzden