as_af Daha hic birsey almadim sayilir zaten herseyi buyuk kizimdan kucugune kalmis oldu. Besigi yataklari salincaklar oyuncaklar herset hazir. Bugun biraz ayiklama yapip 0-6 ay arasini yikamaya basladim. Zibin ve bir kac parca disarda giymeye kiyafet almayi dusunuyorum hepsi bu 😄 siz neler yaptiniz? Hazirligin hangi asamasindasiniz? Ayni zamanda olanlar🙋
denizarenmom as_af son 90 27+1 22. haftada alisverise baslamistim dun bitirdim🌱 simdi bi yaklasik 15 kargo falan bekliycem🤌
mirzam04 as_af bende son 99 hiç birşey almadım 30 haftayı gördükten sonra inşallah almaya başlayacağım zorlu bir süreç geçiriyorum korkuyorum almaya benim büyük 13 küçük 8 yaşında 3 cü yolda hiç bir kıyafet yok bakalım ne yapıcam😁
Cherry95 as_af 35 haftalığım ne çanta hazırladım ne kıyafetleri yıkadım ütüledim 😱🙈 çalıştığım için çok zaman da bulamadım. Bence sen yine erken başlamışsın 😅
Kardelen_espark as_af bende bugün 99 🤣 hersey ilk cocugumdan var sadece yenidoğan kıyafet aldım çünkü hepsini dagitmistim kıyafetlerin 🤣 bı kendime göğüs pedi falan alicam 🤣
as_af denizarenmom ilk çocukta öyle oluyor inanılmaz bir heves, ya yetmezse yetişmezse duyguları. Öf😄
as_af Tugba_23 ay azmış seninkide. Benim kızlar arasında 3 buçuk yaş olacak allahın izniyle. Çok heyecanlıyım haha
as_af Cherry95 kızlara gardrop aldımda onun sayesinde oldu biraz. Dedim en azından sararmışları bir arındırayım bir tur daha yıkanacaklar çünkü. Birde çok ağrım oluyor ilk gebeliğimde riskliydi zaten bunfa risk yok ama ağrıdan hareketlerim kısıtlandı o yüzden birşeyler yapmam lazım
denizarenmom as_af esim alisverisi yasakladi dogmamis cocuga mama sandalyesi ve oyun halisi aldim diye🫣
mirzam04 as_af evet serklaj ameliyatı oldum kanımda pıhtılaşma var oksapar iğne ve coaspirin kullanıyorm
as_af denizarenmom hahahah ama ben size katılıyorum şuan 6 ay sonra fiyatlar çok değişiyor illaki alınacak ha bugün ha yarın uygun fiyata almak varken neden bekliyelim dimi? Bu erkeklerde bi alem😅
as_af denizarenmom yilbasini bahane edip zam yapiyorlar. İlk kizima aldigim yenidoğan kiyafetlerin simdiki fiyatlari beni şoke ediyor 😑
as_af mirzam04 çok geçmiş olsun. İlk kızımda benimde çok riskli geçmişti. Çikolata kisti, previa, dusuk tehlikesi, bobrek buyumesi erken dogum riski vs derken simdi 3 yasinda hamd olsun. İnsallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz. Allah bagislasin
denizarenmom as_af ay di mi hastane cikislari hele 🫣 ben hic 10lu almadim ya 5li aldim 5 tane yeter ayri battaniye de aldim